Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Azahriah

Az rtl.hu szúrt ki a TikTokon egy különleges videót, melyben a mesterséges intelligencia segítségével egymásra találnak a magyar poptörténelem különböző időszakából származó ikonjai.

A videón Azahriah hangja hallható, aki Zámbó Jimmy stílusában énekli el az egyik legnagyobb Jimmy-slágert, a Bukott diákot.

A dalt ezen a linken lehet meghallgatni.

Csuti

Több mint fél éve talált rá ismét a szerelem Szabó Andrásra, azaz Csutira. A kétgyerekes édesapa a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy most teljesnek érzi az életét és úgy látja, hogy minden a megfelelő időben történt.

A pár közös életének mérföldkövei gyakran köthetőek utazásokhoz. Nemrég Vir szigetén jártak Bianka családjával, hiszen a szülőknek már a szerelmük elején bemutatkoztak. Csuti egy meglehetősen laza helyzetben találkozott először a párja édesapjával.

„Decemberben, az első közös bécsi utazásunk előtt éppen vártam Biankára, aki készülődött. Ültem a kanapén feltett lábakkal, amikor egyszer csak rám köszönt az édesapja.

Én csak hebegtem-habogtam, azóta nagyon jóban vagyunk”

– mesélte Csuti.

Az üzletember arról is beszélt, milyen gyorsan megtalálta párja a közös hangot a gyerekekkel.

A gyerekek kedvenc helye az egyik zalakarosi szálloda, ahova Biankát már a kapcsolatunk elején elhívtam magunkkal, de először nemet mondott.

Ezen meglepődtem, de igaza volt: kellett a fokozatosság. Négy hónap után éreztük, hogy eljött az idő a gyerekekkel való személyes találkozásra. Elmondtam nekik, hogy „apának van szerelme”. Először videotelefonon látták, és beszélgettek vele. Biankának gyorsan sikerült megtalálnia velük a közös hangot. Ha Dominikán feltettük a pontot az i-re, a gyerekek bemutatásával mondhatom, hogy a mondat végére oda került az írásjel, elkezdtünk egy új fejezetet az életünkben, és boldogan várjuk a folytatást!” – fejtette ki.

Kollányi Zsuzsi

A Blikknek mesélt Kollányi Zsuzsi, aki már hónapok óta együtt van Bóza Rolanddal, a Konyhafőnök 2021-es évadának nyertesével. Szerelmük kibontakozása is a műsorhoz köthető.

„A legutóbbi A Konyhafőnök VIP-ben szerepeltem 2022-ben, és Roli volt az egyik felkészítő séf, mivel ő nyerte a verseny 2021-es, civil évadát.

Első látásra bizsergés volt, aztán szépen lassan kialakultak a dolgok, de már az első találkozásnál éreztük, hogy ebből valami komoly is lehet”

– árulta el az énekesnő.

„Azt gondolom, kezdetben minden kapcsolatban van fellángolás és kémia; nálunk ez még mindig jelen van, csak társult hozzá nagyon sok megértés, megismerés. Lett az egésznek egy szép mélysége, szerintem innen indul minden, aminek van értelme” – tette hozzá.

A pár bevallotta, hogy nagyon lassan haladnak a távolság, a válás és a gyerekek miatt.

„A második találkozáskor elhívtam kávézni. Szerintem a második randink óta mondható, hogy kapcsolatocskánk van, ennek szerintem lassan egy éve, de fontos leszögezni, hogy nem voltunk már párkapcsolatban, amikor összejöttünk. Sajnos, azóta nem volt randink, mert nincs időnk rá. De azért igyekszünk, hogy a kapcsolatunk tüzes maradjon.

Van köztünk 100 kilométer távolság, Zsuzsi mellett három, mellettem pedig egy gyerek, illetve ott van még a válás, ami folyamatban van mindkettőnknél, plusz az üzletek”

– mondta a sztárséf.

Berki Krisztián

Ripost számol be arról, hogy több mint egy évvel a halála után is elképesztő népszerűségnek örvend a közösségi médiában Berki Krisztián. Az egykori celeb még mindig 330 ezer követővel rendelkezik az Instagramon.

Berki utoljára tavaly május 2-án posztolt az oldalára, de ennek ellenére rendszeresen érkeznek kommentek a képei alá.

Sajnos azonban elmondható, hogy kevés pozitív vélemény akad, több az utálkozó, és úgy tűnik sokakat egyáltalán nem zavar, hogy egy halott embernek üzengetnek.

Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta a portálnak kifejtette, hogy mi állhat, annak hátterében, hogy még mindig üzemelnek az elhunyt sztár közösségi oldalai.

„Ha valaki kezeli az elhunyt oldalát, vagy legalábbis van hozzáférése, önmagában el kell tudnia dönteni, benne okoz-e zavart vagy sem. Ha ő úgy érzi még nem megy, akkor lehet, hogy jobb az elkerülés és az ignorálás, vagyis egyelőre nem foglalkozik ezzel, nem néz rá az oldalra, sokkal inkább belül próbálja meg megérteni, mit érez. Időt kell hagyni magának, és megvárni, amíg elég erős lesz, hogy foglalkozni tudjon vele.

Ha valaki egy elhunyt profiljához kommentál, sajátos öncéllal teszi, ami mögött állhat jó- vagy rosszindulat is”

– fejtette ki Makai, aki szerint a gyászhoz hozzátartoznak az emlékek, amik gyakran jöhetnek szembe az internetnek köszönhetően.

Az ügyben Berki Mazsi egyelőre nem nyilatkozott.

(Borítókép: Berki Krisztián és Azahriah; Fotó: Kaszás Tamás/Index)