Benedek Tibor, aki szívünkben örökké él, most 51 éves lenne - özvegye, Epres Panni egy különleges Instagram-poszttal emlékezett meg róla.

Benedek Tibor, akit háromszoros olimpiai bajnokként és a történelem egyik legjobb vízilabdázójaként ismerünk, már több mint három éve nincs közöttünk. 

2020 nyarának egyik szomorú híre mindenkit megdöbbentett: Benedek Tibor, még csak 47 évesen, hosszan tartó betegség után elhunyt.

Nevét nem csak a vízilabda szerelmesei, hanem számtalan ember szíve is őrzi. Epres Panni, a felesége, aki ismert modell is, rendszeresen oszt meg emlékeket róla a közösségi médiában.

Legutóbb egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban emlékezett meg róla. A képen a mosolygó Benedek látható, ahogy érmet vesz át társaitól. Epres Panni csupán egy "51"-es számot és a végtelen jelét fűzte a képhez, ezzel is jelezve, hogy Benedek Tibor emléke örökké él.

A halálának évfordulóján, és más alkalommal is, Epres Panni továbbra is megosztja a közösséggel Benedek Tibor világszínvonalú sportteljesítményének emlékét. Bár fizikailag nincs már velünk, szellemének emléke és öröksége tovább él a vízilabda világában és azon túl is.

(Borítókép: Benedek Tibor emlékezés az uszoda előtt. Fotó: Huszti Tibor/Index)