Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Rihanna bikinis képekkel örvendeztette meg követőit. A 35 éves énekesnő, még korábban, amikor kisfiával, Rza Atheltson Mayersszel volt várandós, nyíltan beszélt arról, hogy szándékában áll küzdeni az ellen, amit a társadalom elfogadhatónak tart „kismamadivatként”. A popsztár továbbra is következetes marad kijelentéséhez és nem takargatja magát.
  •  Tóth Gabi Instagram story-ban jelentkezett be követőihez, ahol arról írt, hogy megérkezett egy eseményre, ami egyelőre titkos, de hatalmas megtiszteltetés számára. Az énekesnő azt ígérte pár óra múlva felfedi, hogy miről van szó, úgyhogy érdemes lesz követni a közösségi oldalait.
  • Kris Jenner Mallorcán nyaral, nem is akárkikkel. Az üzletasszony barátaival indult el, akik között feltűnik a híres műsorvezető és humorista, Ellen DeGeneres is.
  • Ryan Reynolds és Rob McElhenney nagy bejelentést tett. A két sztár által tulajdonolt Wrexham új szponzorral bővült. A jövőben a klub összes technológiai szükségletét a HP fogja kielégíteni. Természetesen ismét rendkívül viccesre sikeredett a két sztár bejelentkezése.
  • Járai Máté párjával Járai Kírával Brelán nyaral. A színész már harmadszorra választja Európa „karib tengerpartját” és ezúttal sem csalódott.
  • Shakira betekintést engedett a kulisszák mögé. Az énekesnő részleteket mutatott be abból, hogyan készült legutóbbi klipje. A videóból kiderül, hogyan maszkírozták a szupersztárt sellővé és hogyan jutott el „lábak nélkül” a forgatás helyszínére.
  • Görög Zita nyaralásáról posztolt rajongóinak. A modell a párjával töltött fel közös képet, azonban arról panaszkodik, hogy ezúttal sem jött össze, hogy csak kettesben utazzanak, ugyanis mostani vakációjukra is öten utaztak el összesen.
  • Jákob Zoli nyaralása véget ért a világ legnagyobb óceánjáróján a Wonder of the Seas-en. Magyarország egyik leggazdagabb embere bemutatta milyen búcsúztatásban volt részük a luxushajón.
  • Gordon Ramsay legendás műsora visszatér tíz év után. A sztárséf közösségi oldalán jelentette be, hogy szeptember 25-én elindul a Kitchen Nightmares, azaz A konyha ördöge új évada. A műsor korábban 7 évadot és 92 epizódot élt meg hatalmas sikerrel.

(Borítókép: Gordon Ramsay és Rihanna; Fotó: GettyImages)