Újabb viszály az egykori barátok között.

Majka nemrég hosszú posztban reagált Curtis korábbi megszólalására, amelyben arra utalt, hogy egykori barátja kihasználta őt, amíg együtt zenéltek. 

„Egy éve léptem meg életem, karrierem legkomolyabb döntését. Az emberek 99 százaléka temetett és kígyót-békát kiáltott rám”

– írta bejegyzésében nemrég Curtis, aki hozzátette, hogy a változtatás óta az RTL egyik alapembere, emellett telt házas koncerteket is ad saját zenekarával, a Curtis Live Banddel.

Soha ne elégedjetek meg a közepessel, és ne engedjétek meg senkinek, hogy kihasználjon titeket. Ne engedjétek meg, hogy megalázzanak!

– tette hozzá a zenész, megjegyezve, hogy több van az emberekben, mint hinnék.

Majka nem hagyta annyiban Curtis bejegyzését és Facebook-oldalán üzent Széki Attilának, amit alább változtatás nélkül közlünk:

„Attila!! Egészen furcsa hogy még mindig ott tartunk , hogy nekem üzengetsz a közösségi médiában, pedig minden olyan jól alakul elvileg a te életedben. Annyi hazugságot kitermeltél a nyilatkozataidban az elmúlt egy évben arról, hogy kettőnk kapcsolata miért és hogyan ért véget, én mindvégig hallgattam, mert abszolút nem érdekem, hogy a te közönséged csalódjon. Azt viszont nem lehet, hogy soha nem reagálok  semmilyen gátlástalan mondandódra, mert a végén azt hiszik nekünk van félnivalónk. Egy évvel ezelőtt saját magad ismerted el egy posztban, hogy megint beleestél ugyanabba a gödörbe mint előtte. Aztán 15perc múlva külső tanácsra gyorsan javítottad a posztot, de sokan látták az eredetit is.  Azt írod , hogy életed legfontosabb döntését hoztad meg egy évvel ezelőtt. Az igazság az ,hogy mi hoztuk meg helyetted. Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb faszságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből. Egészen elképesztő hogy te azóta kész tényként , sőt (!!) igazságként kezeled a saját hazugságod. De igazad van.. az idő mindent megold, rendbeteszAmi viszont talán a legfájóbb nekem, hogy a közös barátaink, és azok az emberek akikkel mindketten kapcsolatban álltunk és állunk, vagy azok akik belülről nézték végig mi történt köztünk, csöndben hallgatnak, és senkinek nem jut eszébe felhívni a figyelmed arra , hogy legalább a tüzet ne csináld ilyen posztokkal. Ehhez azért kell hogy legyen az ember arcán bőr… De megértem őket is mivel tudom, hogy semmi rosszat nem akarnak neked, és mindenki azon volt /van/, hogy rendbe tedd az életed. Sok sikert hozzá, úgy látom jól alakul … szívesen …”

(Borítókép: Majka és Curtis. Fotó: Szécsi István/Velvet)