Az elméleti fizikust játszó színész nem gondolkozott sokat, amikor a Barbie-ról kérdezték.

A Christopher Nolan által rendezett Oppenheimer ha akarna sem tudna eltérőbb lenni Greta Gerwig Barbie filmjénél. Az egyik film az atombomba megszületésének történetét meséli el, néhol fekete-fehérben. A másik egy már jól ismert és szeretett karakter rózsaszín világával kápráztatja el a nézőt.

Mind a két film rengeteg sztárt vonultat fel és a szakértők kasszasikernek könyvelték el mind két filmet már jó előre. Az Oppenheimer és a Barbie egyaránt július 21-én debütál, ennél több pedig nem is kellett a rajongóknak, hogy kirobbantsanak egy rivalizálást, azóta pedig már számtalan cikk, poszt és videó született arról, hogy melyik alkotás lesz nagyobb siker.

Van azonban olyan, akit nem érdekel a „verseny”.

Cillian Murphy, aki a címszereplő J. Robert Oppenheimert alakítja, az elméleti atomfizikust, aki feltalálta a világ elpusztítására alkalmas atombombát azt mondta, hogy ő meg fogja nézni a Barbie-t.

Én 100 százalék, hogy meg fogom nézni a Barbie-t. Alig várom”

– mondta el a színész az IGN-nek, amikor a lap a rivalizálásról kérdezte.

„Szerintem nagyszerű az iparág és a közönség számára, hogy két csodálatos filmet mutatunk be csodálatos filmkészítőktől ugyanazon a napon” – tette hozzá Cillian Murphy a LADBible beszámolója szerint.

A két filmben sztárok egész garmadája vesz részt, Murphy mellett Florence Pugh, Matt Damon, Robert Downey Jr. és Emily Blunt is szerepel az Oppenheimerben. Míg odaát a Barbie-világban Margot Robbie vállalja a főszerepet Ryan Gosling mellett, valamint benne lesz a filmben America Ferrera, Will Ferrell, Kate McKinnon, Dua Lipa, Emma Mackey.

Az egész napot a moziban töltheted – mi lehet ennél jobb?”

– kérdezett vissza Cillian Murphy az interjú végén.

(LADBible)

(Borítókép: Cillian Murphy. Fotó: Neil P. Mockford/Getty)