Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Varga Viktor kevés ruhában ad betekintést házfelújítási kalandjaiba

Varga Viktor, a jól ismert énekes, nem volt szégyenlős, amikor megosztotta a kamerákkal házfelújítási projektjének részleteit. A bohém művész jelenleg egy jurtában él, míg otthona felújítása folyik, amit saját maga végez. A ház mellett egy kerti tó és egy hajó építésén is dolgozik édesapja segítségével.

Viktor a házfelújítási munkafolyamatokat szinte alig takaró öltözékben ismertette a nyilvánossággal, ami rávilágít az ő sajátos, bohém stílusára. Mint kiderült, a kerti tó építése nem ment zökkenőmentesen, de ennek ellenére tervezi, hogy telepít majd a tóba halakat és más állatokat, amint az elkészül.

A hajóépítés is része Viktor nagyszabású terveinek, de ez a projekt sem halad a tervezett ütemben. A hajó javítása és felújítása komoly munkát igényel, különösen, miután Viktor és édesapja szétszedték az egész szerkezetet. Az édesapa szerint a hajón volt már egy-két izgalmas pillanat: egyszer majdnem elveszítették a motorját a vízi járműnek.

Varga Viktor tehát nem csak zenei pályafutásában mutatja meg kreativitását, de saját otthona és környezete kialakításában is. A házfelújítás folyamatának bemutatása pedig azt bizonyítja, hogy még a nehézségek és kihívások sem riasztják el. Minden bizonnyal sokan várják, hogy láthassák az énekes által elképzelt végeredményt.

Köllő Babett dühösen cáfolta: nincsen semmi közöm Szoboszlai Dominikhoz

Köllő Babett és a magyar sztárfocista, Szoboszlai Dominik állítólag romantikus viszonyba keveredtek. A pletyka forrása egy alkalmazás volt, ahol a felhasználók azt terjesztették, hogy a két híresség egy közös focista esküvőn találkozott, és ott alakult ki közöttük a szerelmi szál. Ez a hír különösen érdekes, mivel közismert, hogy Dominik boldog párkapcsolatban él kedvesével.

Babett azonban nagy felháborodással cáfolta ezt a feltételezést. „Szerintem Szoboszlai Dominiknak is roppant kellemetlen ez a helyzet, úgyhogy ezt az ő nevében is kikérem maximálisan!" – fogalmazott a Sztárban Sztár leszek! műsorvezetője. 

Majd hozzátette:

Életemben semmilyen focista esküvőn nem voltam, ezzel a fiúval életemben nem találkoztam, szerintem még egy kerületben sem voltunk!

A műsorvezetőnő hozzáfűzte, hogy az egyetlen igazságtartalma ennek a sztorinak az, hogy őt Köllő Babettnek, a focistát pedig Szoboszlai Dominiknak hívják. Köllő Babett tehát határozottan elutasította a róla szóló híreszteléseket, és reméli, hogy a rajongók is észbe kapnak, és nem hisznek el minden pletykát, ami az interneten terjed.

Jákob Zoltán lánya meghökkentő kérése

Jákob Zoltán, a milliárdos üzletember a csütörtök reggeli Mokka műsorban számolt be izgalmas óceánjárós kalandjáról, amit gyermekeivel élhetett meg. A karibi utazás ötletét éppen a lánya adta, aki a TikTok-ról tudta meg, hogy létezik ez a világ legnagyobb óceánjárója.

A milliárdos az utazás részleteiről mesélt:

Mi a karibi utat választottuk, ami Orlandóból indul, úgyhogy irány Amerika!

A nyolc napos hajóút során háromszor szálltunk ki, három különböző helyeken, a többi napon pedig úton volt a hajó" - mesélte az üzletember.

A családi utazások alkalmával Jákob nem nézi a pénzt, de azt is elmondta, hogy gyermekeinek nincsenek extra szükségleteik, nem kérnek márkás kiegészítőket. Sőt, a vagyonos tárgyak inkább cikinek számítanak a gyermekek körében.

Azonban a lánya, aki hamarosan jogosítványt szeretne szerezni, máshogy gondolkozik ebben a kérdésben.

A lánya első autónak egy Mercedes-Benz G-osztály típusú autót szeretne, ami iskolatársai között népszerű. Jákob Zoltán, aki Magyarország 36. leggazdagabbja, egyelőre mosolyog a lánya kérésén, ugyanis ő nem tartja megfelelőnek ezt a típusú luxusautót első autónak.

Ön szerint milliárdos lánya mégis megkapja-e a kívánt autót édesapjától?

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: Kaszás Tamás/TV2)