Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Vitányi Judit

A TV2 egyik népszerű műsorvezetője, Vitányi Judit és szerelme egzotikus helyszínekre látogattak el idén nyáron. A Rodoszon és Balin eltöltött néhány felejthetetlen élményeiről számolt be a műsorvezetőnő a reggeli Mokka műsorában mesélt.

Vitányi az utazás során rádöbbent, mennyire élvezi az egzotikus helyszínek felfedezését és az ottani kulturális élményeket. A városnézés és a helyi kulináris kalandok mellett a szabadidő is nagy szerepet játszott az utazás sikerében.

„Nem figyeltük a kalóriákat, ez pedig hatalmas szabadsággal töltötte fel engem" – mondta a műsorvezetőnő, hozzátéve, hogy a nyaralás során nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődött.

A reggeli beszélgetés során Vitányi Judit kifejtette, hogy ezek az utazások mindig óriási élményt és inspirációt jelentenek számára, és a jövőben is szeretné folytatni ezt a fajta felfedező utazást. 

Fásy Ádám

Fásy Ádám, az ismert televíziós műsorvezető nem csak a stúdióban, de a szépségversenyek világában is otthon érzi magát. Legújabb projektje, a Magyarok Világszépe szépségverseny, Kiskörén került megrendezésre, amelyről a műsorvezető és Kisköre polgármestere, Magyar Csilla egyaránt beszámolt a TV2 Mokka című reggeli műsorában.

A közös lángos készítés közben Fásy Ádám és a polgármester megosztottak néhány érdekességet a szépségverseny előkészületeiről, valamint arról, miért választották a verseny helyszínéül a Tisza-tó melletti kisvárost.

„A természet, a hely szépsége, és a remek közösség, ami Kiskörén van, mind hozzájárult ahhoz, hogy itt rendezzük meg a versenyt" – mondta Fásy Ádám.

A szépségversenyről szólva Fásy Ádám dicsérte a résztvevő lányokat:

„Fantasztikusak voltak, jó szeme van Ádámnak ehhez is

– tette hozzá Magyar Csilla.

Fásy Ádám azt is elárulta, hogy a győztes szépségkirálynő nem csak gyönyörű, de rendkívül okos is.

Fásy Ádám nem kívánt mindent elárulni a versenyről, de annyit elmondott, hogy minden akadályt sikeresen leküzdöttek a rendezvény napján: „Mindent megoldottunk annak érdekében, hogy sikeresek legyünk együtt."

Mohamed Fatima

Mohamed Fatima, a népszerű magyar énekesnő, érzelmes vallomást tett a TV2 Mokka című reggeli műsorában arról, milyen mélyen érintette őt édesanyja elvesztése, és hogy hogyan került saját maga is élet és halál közötti állapotba.

Fatima 2017-ben vesztette el szeretett édesanyját. A kettőjük közötti erős lelki kötelék elvesztése súlyos fájdalmat okozott az énekesnőnek.

Azóta nem vagyok vallásos!

– tette hozzá az énekesnő.

Fatima szerint a léleknek nagy hatása van a testre, ezért fontos a pozitív gondolkodás. Az énekesnő spirituális hozzáállása sokat segített neki a nehéz időszakban.

„Néha még mindig hallom édesanyja hangját a fülömben" – árulta el Fatima, hozzátéve, hogy az élőlények és a természet segítették őt a fájdalom feldolgozásában.

A nehéz időszak után Fatima úgy érzi, még van dolga itt a Földön. Az énekesnő minden nap hálát ad az életéért, és rendszeresen önvizsgálatot tart. Bár városi lány, a természetben találja meg a békét: „Városi lány vagyok, de mégis itt érzem jól magam, ahol fák vesznek körül…"

(Borítókép: Mohamed Fatima. Fotó: Mészáros J./TV2)