Találkozott már LaRoyce Hawkins-szal, a Chicago P.D. népszerű színészével? Most 9 meglepő tényt oszt meg velünk, amelyet eddig talán még ön sem sem tudott róla.
  • Nem csak a színészi karrier iránt érdeklődik, hanem a zenéért is rajong, különösen Ray Charlesért, a soul zene egyik legnagyobb alakjáért.
  • Ha nem lenne színész, akkor történelemtanárként dolgozna. A történelem iránti szenvedélyét szívesen osztaná meg másokkal is.
  • A sorozatban általa alakított Atwater tiszt karaktere jelentősen hatással volt személyes életére is. Megértette a biztonság és védelem fontosságát, ezért partnere lett a SimpliSafe új biztonsági rendszerének. Ez a rendszer 24/7-es élő őrzéssel és az új beltéri kamerával, a Smart Alarm Indoor Camerával segít az emberek biztonságának megőrzésében. LaRoyce hamarosan új otthonba költözik, ahol fiával együtt fogják megtervezni a SimpliSafe rendszert.
  • Egy vicces történetet mesélt el, amikor Monacóban egy négyéves francia gyermek összetévesztette őt 50 Centtel. Együtt készítettek egy fotót a gyermek családjával, majd váratlanul valóban összefutottak 50 Centtel a monacói herceg palotájában. Ez a találkozás igazán emlékezetes és humoros pillanat volt számára. 
  • LaRoyce Hawkins rajongott a videójátékokért, különösen a Crash Bandicoot nevű játék volt rá nagy hatással. Azonban, amikor sikerült legyőznie a virtuális játék "ellenfelét", úgy döntött, hogy végleg leteszi a joystickot, és visszavonul a videojátékok világától.
  • A „The Wiz" című film 1978-ban került bemutatásra, és LaRoyce Hawkins szenvedélyes rajongója ennek a különleges alkotásnak. Ő olyannyira szereti ezt a filmet, hogy kívülről fújja az összes szövegét, teljesen magával ragadva a film varázslatos világát.
  • Amikor nem a forgatáson van, a legnagyobb örömét a szülői szerep és a költészet jelenti számára. A művészetek iránti szeretete itt is megmutatkozik, ahogy az a szülői felelőssége iránti elkötelezettsége is.
  • Kedvence a soul food, amely egy afroamerikai gasztronómiai irányzat, ami az 1960-as évek fekete polgárjogi mozgalmainak idején kezdett igazán teret hódítani. A soul food ételek kimondottan egyszerűek, de nagyon laktatóak.

Hawkins nemcsak egy tehetséges színész, hanem egy rendkívül érdekes személyiség is. Mindig készen áll arra, hogy új dolgokat tanuljon és új kihívásokat vállaljon. Ez a nyitott hozzáállás és kíváncsiság teszi őt olyan izgalmas és inspiráló személyiséggé.

(Borítókép: LaRoyce Hawkins. Fotó: Getty Images)