Kim Kardashian és Tom Brady neve már önmagukban is elegendő reflektorfényt kap, mégis újabb pletykák kapcsán kerültek ismét a figyelem középpontjába. De vajon mi is áll a találgatások mögött? Egy ingatlan, egy buli, és - ha a szóbeszédeket vesszük alapul - talán még valami több is.

Kim Kardashian új otthont keres a Bahamákon, egy olyan zárt lakóparkban, ahol véletlenül Tom Brady, a híres amerikai futballista is birtokol egy ingatlant. Kim az elmúlt hétvégén kirepült a Bahamákra, hogy szemügyre vegye a leendő otthonát. Bár Tom nem tartózkodott a helyszínen ebben az időben, de amikor kiszivárgott a hír, hogy Kim éppen ott tervez ingatlant vásárolni, ahol Tom is él, a pletykák hirtelen elszabadultak.

Kim Kardashian és Tom Brady között a hírek szerint nemcsak a leendő szomszédság jelenti a kapcsolódást. Az üzleti életben is találkoznak a szálak: mindkét sztár ugyanazzal az emberrel, Jens Gredével dolgozott saját márkáján. Tommal Jens az öltözködési márkáján munkálkodott, míg Kim esetében a Skims divatmárka fejlesztésén volt a segítségére.

A DeuxMoi néven ismert bulvárportálnak nem is kellett több, rögtön összehozta a két sztárt. Sőt, egy rejtélyes bejegyzésben még arra is utaltak, hogy Kim és Tom esetleg többet is jelenthetnek egymásnak, mint csak barátok.

A találgatásokat csak tovább fokozta, hogy mindketten részt vettek Michael Rubin július 4-i privát partiján a Hamptons-ban.

Egy forrás a People magazinnak nyilatkozva elmondta: „Kim röviden üdvözölte Tomot, amikor megérkezett a buliba”. Egy másik informátor pedig hozzátette:

Kim és Tom alig beszéltek a partin.

Az este folyamán azonban a dolgok kicsit megváltoztak.

Kim, miután több italt fogyasztott, barátainak mesélte, mennyire vonzódik Tomhoz!

– árulta el egy másik forrás. De hozzátette: „Barátok és nagyon tisztelik egymást. Kim jelenleg nagyon koncentrál a gyerekeire és az üzleti vállalkozásaira.”

Bár a szóbeszédek már szárnyra kaptak, egyelőre nincsenek kézzelfogható bizonyítékok arra, hogy Kim és Tom többet is jelenthetnének egymásnak, mint barátok. Ami azonban biztos, hogy az esetleges további fejleményeket nagy izgalommal várjuk.

(Borítókép: Kim Kardashian. Fotó: Getty Images)