Ön valaha is meglepődött, amikor megtudott valamit egy híresség magánéletéről, ami teljesen megváltoztatta a róluk alkotott képét? Az emberi történetek számos formát ölthetnek, és a hírességek élete sem kivétel. Hat híres nőt mutatunk be, akik meleg férfihoz mentek hozzá, és megosztjuk a szerelmi történeteiket, amelyek túlmutatnak a reflektorfényen. Ezek a nők erőt és inspirációt meríthetnek azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, és rávilágítanak, hogy a szexuális orientáció csak egy része annak, ami emberré tesz minket.

Renate Blauel és Elton John:

Renate, a német születésű hangmérnök, 1984-ben ment hozzá a brit popsztár Elton Johnhoz. A házasságuk négy évig tartott, melyet a válás és Elton melegként való coming outja követett. Elton bevallotta, hogy szerette Renatét és nem bánta meg a házasságot, de nem tudta boldoggá tenni. Azóta David Furnish férjével él boldog párkapcsolatban, és két közös gyermekük is van, akit béranya segítségével fogadtak örökbe.

Judy Garland és Vincente Minnelli:

Az Óz, a csodák csodája színésznője, Judy Garland, Vincente Minnelli rendező felesége volt. Vincente New Yorkban nyíltan vállalta homoszexualitását, Los Angelesben azonban ezt valamiért eltitkolta. Házasságuk hat évet tartott, ez idő alatt megszületett a házaspár lánya, Liza Minnelli.

Liza Minnelli és Peter Allen:

Liza, akárcsak édesanyja, egy olyan férfihoz ment hozzá, aki később beismerte, hogy meleg. Az ausztrál énekes-dalszerző, Peter Allen, 1967 és 1974 között élt együtt Lizával. Miután coming outolt, egy férfival költözött össze. Tragikusan mindketten, bár nyolc év különbséggel, AIDS-ben haltak meg.

Carrie Fisher és Bryan Lourd:

A Star Wars színésznője, Carrie Fisher, és Bryan Lourd, a tehetségkutató ügynök, együtt nevelték fel lányukat, Billie Lourd-ot, habár soha nem házasodtak össze. Bryan elhagyta Carriet, amikor beismerte, hogy meleg. Carrie szerint Bryan olyan volt számára, mintha a férje lett volna.

Vanessa Redgrave és Tony Richardson:

Az Oscar-díjas színésznő és rendező öt évet töltött házasságban, mielőtt Tony eltitkolt homoszexualitása napvilágra került, amikor kiderült, hogy HIV-pozitív. Vanessa az események után évtizedekig nem házasodott meg, csak 2006-ban kötött házasságot Franco Neróval, akitől közös gyermekük is született.

Rebecca de Alba és Ricky Martin:

A gyönyörű modell, Rebecca de Alba 14 évet töltött Ricky Martinnal, akitől sok nő rajongott. Azonban szívszorító volt számára, amikor Ricky bejelentette, hogy meleg. Rebecca a hírek szerint olyan mértékben megdöbbent ezen, hogy évekig nem volt hajlandó szót váltani Rickyvel.

(Borítókép: Ricky Martin. Fotó: Getty Images)