Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Robert Downey Jr. barátja, Stanley Tucci vendégelte meg Lindonban. Az 58 éves zenész az Oppenheimer premierje miatt látogatott a szigetországba, de a szintén színész barátja gondoskodott arról, hogy Robert Downey Jr. Olaszországban érezze magát a hétvégén. A két sztár videójából kiderül, milyen egy igaz barátság.
  • Tóth Andi beengedte követőit a kulisszák mögé. A sztár hamarosan induló ruhamárkájának fotózásáról posztolt Instagram-sztorit, sőt az első elkészült képet is megmutatta az énekesnő a rajongóinak.
  • Britney Spears-nek egy különleges élményben volt része. Az énekesnő egy strandon lovagolt bikiniben. Posztjában Britney azt írta, hogy próbált lazán viselkedni, de túlságosan izgatott volt a lehetőség miatt.
  • Arnold Schwarzenegger legfrissebb bejegyzésében elhunyt barátjáról, Ralph Crawfordról emlékezett meg. Schwarzenegger büszke arra, hogy a színész és testépítő milyen sikeres karriert futott be, majd részvétét fejezte ki Crawford családjának a tragédia miatt.
  • Puskás Peti elvitte apukáját a Budapest Parkba a The Biebers fellépésére. Az énekes édesapja azonban nagy figyelemmel kísérte a szintén aznap megtartott Péterfy Bori koncertet is.
  • Liptai Claudia a napokban ünnepelte 50. születésnapját, azonban legfrissebb posztjában férjét köszönti fel, aki szintén most ünnepel. „A társam, a józan eszem, aki akkor is hisz bennem amikor én éppen egyáltalán nem magamban, akiről most már köztudottan a legdrágább fémből mellszobor faragódott a barátnőim által, akinél nem ismerek jobb embert ezen a földön” – dicsérte párját a műsorvezető.
  • Snoop Dog édesanyjáról emlékezett meg egy rajongója segítségével, aki egy festményt küldött neki. „Ha még él anyukád, hívd fel és köszönd meg neki, hogy felnevelt” – írta a rapper.
  • Pap Dora Pápai Joci videóklipjének forgatásáról jelentkezett be, azonban nem árulta el, hogy milyen szerep jutott neki a klipben. Az Exatlon sztárjának bikinije nem takart sokat a fotókon.
  • Megan Fox elképesztő képeket posztolt. Napjaink egyik legnépszerűbb szexszimbóluma számtalan alkalommal került címlapra merész ruhakölteményei miatt, most azonban egy még bevállalósabb képpel borzolta a kedélyeket. A képek eredetileg egy bikinimárkának a fotózásán készültek, de a fürdőruhákból nem sok látszik a megosztott képeken.

(Borítókép: Megan Fox. Fotó: Getty Images)