Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Megan Fox nem tud leállni. Még több képet osztott meg bikinis fotózásáról és ezúttal sem volt szégyenlős. Még vőlegénye, Machine Gun Kelly sem bírta ki és kommentelt a színésznő dögös képeihez. „Ha így nézne ki egy vadállat, akkor hagynám, hogy széttépjen” – írta a zenész Megan Fox képe alá.
  • Miller Dávid újra létezik papíron is. A színész és énekes nem árulta el mi történt a személyazonosító igazolványával, de Instagram-történetében megosztotta, hogy két jelenet között kiugrott újat csináltatni.
  • Majka 13. évfordulójuk alkalmából köszöntötte feleségét, Majoros Hajnalkát. „13 éve utazunk együtt Muter, sok nevetés, rengeteg gyönyörű pillanat” – írta posztjához a zenész.
  • Jákob Zoltán megérkezett Olaszországba, de nem egyedül. Az egyik leggazdagabb magyar legjobb resellereit egy római utazással lepte meg.
  • Azahriah megosztotta kibővített európai turnéjának állomásait. A bécsi és a londoni állomáson már biztosan teltház fogja fogadni a magyar zenészt, de Prágában és Manchesterben sem maradt már túl sok szabad jegy.
  • Vasvári Vivient is elérte a Barbie láz. A modell annyira készül az új film bemutatójára, hogy egy teljesen rózsaszín szettet osztott meg követőivel, amihez egy rózsaszín Cadillac is járt.
  • CardiB bejelentette legújabb számának videóklipjét. A rapper azonban mostanában nem a számaival került be a hírekbe, hanem azzal, hogy kikerült egy videó, amin rajzfilmsorozatból készített bábú elfenekeli, amikor lányának ötödik születésnapján az American Dream Mallban jártak.
  • ByeAlex is bejelentette új számát az Instagramon. Az énekes és zenekara a Valamiben című dalt dolgozta fel. A rajongóknak érdemes lesz sokat hallgatni az új számot, ugyanis ByeAlex posztjában kiemelte, hogy a jövő heti koncertjén már játszani fogják a dalt.
  • Emily Ratajkowski valószínűleg nehezen viseli a meleget, ugyanis egy szál köntösben tett ki képeket otthonából. A modell magánéletet elég zűrösen alakul, amióta megcsalta gyermeke apját, ami miatt a pár külön vált. A bulvárlapok már számtalan hírességgel összeboronálták a szupermodellt, még Brad Pitt neve is felmerült vele kapcsolatban.

(Borítókép: Emily Ratajkowski. Fotó: Getty Images)