Hírösszefoglalónkban még: Zámbó Krisztián végre tényleg megházasodhat, Dér Heni megosztotta az első képet kislányáról.

Schobert Lara

Schobert Norbi és Rubint Réka kislánya az RTL Activity című műsorában egy nagy családi titokról rántotta le a leplet. Kiderült, hogy a Schobert-családban nem szégyellősek a családtagok, ugyanis minden különösebb gond nélkül járkálnak egymás előtt meztelenül a házban.

„Otthon nálunk… nem barlangban élünk, de nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt. Igazából van olyan, hogy meztelenül járkálunk otthon, mert nem szégyelljük a testünket”

– rántotta le a leplet a családi titokról a fiatal lány, aki egyszer pórul járt a meztelenkedéssel.

Mentem le a konyhába, majd arra lettem figyelmes, hogy vendégek vannak nálunk

– idézte fel a kínos történetet.

Polgár Árpád

Polgár Árpádot életveszélyes állapotban szállították kórházba öt hónappal ezelőtt egy szerencsétlen baleset következtében. Az üzletember az otthonában szenvedett súlyos agysérülést, amikor a medencéből kilépve elcsúszott, és olyan durván beütötte a fejét, hogy az agya bevérzett. Polgár szerencsésnek mondhatja magát, hogy túlélte a balesetet, azonban a TV2 Mokka című műsorában vallott róla, hogy még mindig nincs száz százalékos állapotban. 

„A baleset után három hónapig nem repülhettem, s bár az orvosok azt mondták, a gépen fejfájás jelentkezhet, szerencsére ezt nem tapasztaltam. Ugyanakkor nem tudni, visszajön-e a szaglásom és az ízlelésem, avagy sem. Bizonyos dolgok pedig nem jutnak eszembe, de kúrálom magam és fejlődök” – mesélte a milliárdos. 

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska már háromszor próbálkoztak az esküvővel, de az lett a vége, hogy lefújták a lagzit. Negyedszer talán végre révbe érnek. Az énekes most úgy érzi, hogy végre tényleg megérett a házasságra.

„Magyarországon mondhatni brandé vált, hogy mi Zsuzsikával összeházasodunk, hiszen volt pár próbálkozásunk ezen a téren. Nyilván, ami az utóbbi években történt, az másként csapódott le a külvilág számára és máshogy éltük meg mi is. Kellettek nekünk ezek a hullámvölgyek, hogy eljuthassunk idáig. Mindketten most értünk meg arra, hogy végre férj és feleség lehessünk”

 –  nyilatkozta a Borsnak Zámbó Krisztián.

Dér Heni

Az énekesnő néhány napja adott életet második gyermekének, aki a Blanka nevet kapta. Nemrég az első képet is megosztotta az Instagram-oldalán, amely ide kattintva látható. 

(Borítókép: Schobert Lara, Schobert Norbi, Rubint Réka. Fotó: Velvet)