Megszületett Lindsay Lohan első gyermeke. Az egykori botrányhősnő hivatalosan még nem közölte a hírt, ám a legfrissebb információk szerint ő, és a különleges arab néven elkeresztelt baba is jól van.

Lindsay Lohan 2018-ban költözött Dubajba, ahol a függőségeivel leszámolva új életet kezdett. Miután hátrahagyta Los Angelest, úgy nyilatkozott:

„Úgy hívom, a Truman Show, mert minden nap ugyanolyan, de szeretem. Imádom az itteni építészetet, amikor fiatal voltam, nem is tudtam, hogy ilyen létezik. Minden olyan gyorsan jött, rengeteg dolog történt. Akkoriban az egyetlen struktúra, amit ismertem, a díszletek voltak.” 

A Truman Show

A Truman Show egy 1998-ban bemutatott amerikai sci-fi Jim Carrey főszereplésével. A történetben a férfi egy mesterséges intelligencia által létrehozott valóságshow-szappanoperában él.

Bár Lohan akkoriban még egy másik férfival, az ingatlanmogulként dolgozó Egor Tarabasovval volt kapcsolatban, jegyességüket felbontották, majd 2020-ban megismerkedett Bader Shammas pénzügyi szakemberrel, a Credit Suisse bankcsoport alelnöki asszisztensével. A férfival egy évvel később eljegyezték egymást, majd 2022-ben titokban összeházasodtak.

Lindsay Lohan márciusban jelentette be, hogy várandós, kisfiát pedig tegnap hozta a világra. A gyermeknek a Luai arab nevet adták, amelynek jelentése: védelmező.

Hogy pontosan mikor született a kisfiú, arról nem tudni, a Page Six szerint ugyanakkor a 37 éves színésznő édesanyja a terhesség utolsó szakaszában végig a lányával volt, illetve néhány legközelebbi családtagja, köztük testvérei is Dubajban tartózkodtak, amikor a kicsi világra jött.

Újra a csúcson

Lindsay Lohan a 2000-es évek egyik legnagyobb tinisztárja volt, ám a hirtelen jött sikert nehezen tudta kezelni, alkohol- és droghasználatba menekült. Lassacskán egyre kevesebb szerepet kapott és főként a botrányai miatt került rivaldafénybe. Dubajba költözését követően nyitott egy klubot Lohan Beach House néven, valamint saját valóságshow-t is kapott az MTV-n. A klubot végül egy év után be kellett zárnia, illetve botrányok híján az életére sem voltak annyian kíváncsiak, így a valóságshow-t is elkaszálták. Úgy tűnik azonban, hogy mára ismét felért a csúcsra: létrehozta saját ékszermárkáját, Görögországban, Mykonoson saját privát strandot nyitott, valamint egy új szerepre is készül egy, a Netflixen karácsony környékén debütáló filmben.

(Borítókép: Lindsay Lohan. Fotó: Getty Images)