Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Palvin Barbara

Palvin Barbara és párja, Dylan Sprouse 2018 óta alkotnak egy párt, a napokban pedig a boldogító igent is kimondták. Az esküvőt a modell szüleinek ceglédberceli birtokán tartották. Az előkészületek már a nagy nap előtt elkezdődtek, pénteken Barbi magyar barátai és Dylan rokonai a birtokról posztoltak videókat, így valószínű, hogy több napos ünnepséggel koronázták meg egybekelésüket. 

Dylan néhány nappal korábban egy amerikai magazinnak árult el néhány részletet kapcsolatukról. Az interjú keretein belül megosztotta, hogy szülei és Barbi családja csak most, az esküvő előtt találkoztak először egymással. 

A világhírű modell és újdonsült férje nem véletlen, hogy Magyarországot választották esküvőjük helyszínéül, korábban ugyanis már több alkalommal jártak hazánkban, volt, hogy Dylan a saját borát is itt promózta, felesége szülőhazájában. Még ekkor is újdonsült felesége szépségét és tehetségét dicsérte az egyik interjújában. 

„Az első alkalommal, amikor Budapesten sétáltam vele három évvel ezelőtt, azt vettem észre, hogy ebben az országban úgy bánnak vele, mint egy hercegnővel. Tényleg. Nem láttam azelőtt ilyet, lenyűgöző volt, pedig már sok mindent láttam életem során... Amikor itt sétálunk, nagyon menőnek érzem magam, hogy ő van az oldalamon” – nyilatkozta akkor fülig szerelmesen Dylan.

Dudás Miki

Miután abbahagyta a profi sportolói pályafutását, harminc kilót szedett magára Dudás Miklós, aki három hónap alatt 24 kilótól szabadult meg. 

„134 kilóra mentem fel, mikor abbahagytam az élsportot és most olyan 112 körül vagyok. Több, mint 20 kiló lement már” – dicsekedett el büszkén a sportoló, aki legalább még egy 10 kilótól szeretne megszabadulni, hogy újra jól érezze magát a bőrében. 

Mikinek az akarat erélyével sikerült leadnia a felesleget, egy idő után ugyanis már nagyon nem tetszett számára, amit a tükörben látott. Mindezek mellett azért is döntött az életmódváltás mellett, mert már az egészségére is kihatott súlyfeleslege, elmondása szerint lépcsőzni is alig tudott már egy idő után. 

Fogyásának fő okát a sportolás mellett az étkezési szokásainak átalakításával sikerült elérnie. Titka, hogy mindent fogyaszt, amit csak szeretne, de csak mértékkel.

Tudatos zabálás volt, amit én csináltam, most pedig tudatosan nem zabálok. Ez nagyon hirtelen feljött, de hála Istennek, viszonylag gyorsan le is ment...

Szépségtitok

Egyre több híresség fiatalodik oxigénterápiával. A tiszta oxigén ragyogóvá és hidratálttá teheti a bőrt. Az eljárás előnyeiről Szalontai Alexandra Pálma szépségszakértő beszélt a kedd reggeli Mokkában.

„Azt már réges régen tudjuk, hogy az oxigén nagyon jó hatással van az egész szervezetünk optimális működéséhez. Ez vonatkozik a belső szervekre és a bőrünkre is. Minél több friss oxigén cirkulálódik a szervezetünkben, annál több új sejt keletkezik, annál több antioxidánst termel maga a szervezetünk, ami által fiatalodik a bőrünk és védekezőbbé válik mindenféle külső hatással szemben”

Az oxigén bejuttatására a szervezetbe többféle terápia is létezik, a legeredményesebbek azonban akkor lehetünk, ha együttesen alkalmazzuk ezeket az eljárásokat. A terpáiát minden korosztály alkalmazhatja és rendkívül áldásos hatással van minden bőrproblémára.

Nem véletlen, hogy a sztárok is ezzel a módszerrel fiatalodnak. 

(Borítókép: Palvin Barbara. Fotó: Rich Polk/Getty)