Az Oppenheimer sztárja nem akart arról nyilatkozni, hogy milyen diétát tartott be azért, hogy hitelesen alakíthassa J. Robert Oppenheimert.

Hamarosan látható lesz a mozikban a sokak által már nagyon várt Oppenheimer. Emily Blunt és Matt Damon az egyik bemutató kapcsán adott interjút az ExtraTV-nek.

Az színésznő elárulta, hogy a főszerepet játszó Murphy milyen elképesztő diétán volt, hogy a lehető leghitelesebben alakíthassa a fizikus karakterét.

Minannyian Új Mexikóban voltunk és quesadillát ettünk egy étteremben, amíg ő a szobájában ült és mandulát vacsorázott”

– mesélte el Emily Blunt.

A történethez Matt Damon is hozzászólt.

Minden vacsorameghívást elutasított az egész forgatás alatt. Mi elhívtuk minden este, ő pedig sose jött el”

– mondta a színész.

„Hihetetlen, hogy ezt bevállalta. Minden nap nagyjából csak mandulát tudott enni. Teljesen lefogyott” – tette hozzá Emily Blunt.

Cillian Murphyt a The Guardian kérdezte a fogyásáról. A színész először felhívta figyelmet arra, hogy nem egészséges egy szerep kedvéért teljesen lefogyni vagy meghízni.

„Szeretek a testemmel színészkedni, és Oppenheimernek nagyon határozott testalkata és sziluettje volt” – fejtette ki a fogyásának okát, majd hozzátette, hogy ennél többet nem szeretne beszélni a diétájáról. A The Guardian újságírója megkérdezte, hogy miért nem, amire a színész feldúltan válaszolt.

Nem akarom, hogy az legyen a címlapokon, hogy Cillian „X” kilót adott le a szerepért”

– reagálta.

(The Guardian)

(Borítókép: Cillian Murphy. Fotó: Getty Images)