Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Lady Gaga szívhez szóló üzenetet osztott meg Instagram-oldalán a Chromatica Ball turné évfordulójára. „Annyira áldott vagyok, hogy családom és barátaim támogatnak, csodálatos művészeti munkatársaim vannak, és rajongóim a világ minden tájáról, akik eljöttek, hogy élőben láthassák a műsorunkat, vagy otthonról szurkoljanak nekünk. Nincs is jobb az élő előadásnál. Énekelni, táncolni, zongorázni, divatos jelmezeket viselni és a műsort rendezni igazi öröm számomra” – írta az énekesnő.
  • Megyeri Csilla Barbie lázban ég. Az influenszer jelen volt a film magyar premierjén, természetesen tetőtől talpig rózsaszínben.
  • Tóth Gabi bepillantást engedett a kulisszák mögé. Az énekes a Sztárban sztár forgatási szünetéről jelentkezett be, ahol a zsűrik kiélezett csocsó meccset játszottak egymás ellen.
  • David Backham meglátogatta Lionel Messit és Sergio Busquets-t a Miami Inter edzésén. Pintér Dániel, az Inter Miami U16-os magyar válogatott labdarúgója nyilatkozott a klub helyzetéről. Pintér úgy látja, hogy sokkal nagyobb figyelem fog rájuk irányulni azután, hogy az argentin klasszis odaigazolt.
  • The Weeknd Spanyolországból jelentkezett be madridi koncertje után. A zenész üzent azoknak, akik kilátogattak, hogy élőben meghallgathassák és jelezte, hogy következő fellépésén, Barcelonában várja a spanyol rajongóit.
  • Palvin Barbara és Dylan Sprouse esküvőjükről osztottak meg képeket. Mint már ismert a modell és a színész Magyarországon házasodott meg, Palvin Barbara szüleinek birtokán.
  • Gigi Hadid ismét szabadlábon, legalábbis Instagram-oldala alapján. A modellt a barátnőjével együtt letartóztatták, miután a kajmán-szigeteki hatóságok marihuánát és annak fogyasztásához használt eszközöket találtak a poggyászukban az Owen Roberts Nemzetközi Repülőtéren. Az érintettek bűnösnek vallották magukat marihuánabirtoklásért, a bíróság 1000 dolláros, azaz 333 ezer forintos pénzbírsággal sújtotta őket. A szupermodellt és barátnőjét nem rázták meg a történtek, élvezték tovább a szabadságot és több nyaralós képet is megosztottak. „Minden jó, ha a vége jó” – írta Gigi Hadid utolsó bejegyzéséhez.

(Borítókép: Gigi Hadid. Fotó: Getty Images)