Két év párkapcsolat után eljegyezte Renée Zellwegert 10 évvel fiatalabb párja, Ant Anstead. A pár igyekszik titokban tartani az esküvő időpontját.

Renée Zellweger magánélete éppen annyira hektikus, mint közkedvelt karakteréé, Bridget Jones-szé. A bájos színésznő már korábban is volt házas, ám az a frigy tiszavirág-életű volt, akárcsak korábbi kapcsolatai.

Első híres szerelme Jim Carrey volt, akivel az Én és én meg az Irén című film forgatásán szerettek egymásba, majd 2000-ben randizgatni kezdtek. Az eljegyzésükről szóló pletykák ellenére Zellweger szerint mindössze három hónapig randizgattak és sosem került gyűrű az ujjára. Ezt követően másfél évig járt a nála 8 évvel fiatalabb rockerrel, Jack White-tal, később pedig Kenny Chesney country énekessel és Bradley Cooperrel is románcba keveredett. Előbbi három hónap után feleségül vette, majd négy hónappal később elváltak, míg utóbbival három évig járt 2009 és 2011 között. Egy évvel később egy volt egyetemi hallgatótársával, Doyle Bramhall II rockerrel szövődött egy 7 évig tartó kapcsolata, amelyet megölt a féltékenység, majd két év szünet következett.

Végül 2021-ben ismerkedett meg Ant Anstead brit televíziós műsorvezetővel, amikor a Celebrity IOU Joyride című valóságshow-sorozatot forgatták. A széria egy epizódjában Zellweger is szerepelt, ekkor szövődött románc közöttük.

Bennfentesek szerint a színésznőnek és 10 évvel fiatalabb szerelmének kapcsolata rendkívül erős lábakon áll, így nem véletlen, hogy a tévés két év után eljegyezte kedvesét. Renée Zellweger bízik benne, hogy a jóképű műsorvezető mellett végre megtalálta az igazit. A férfi szemmel láthatóan bolondul érte, az Instagramra is gyakran posztol romantikus képeket kettejükről. Legutóbb egy olyan fotót tett közzé, amelyen két előző kapcsolatából született gyermekével négyesben pózolnak Zellwegerrel. A pár ezt a fajta meghittséget próbálja óvni azzal, hogy igyekszik titokban tartani az esküvő helyszínét és időpontját. A The US SUN szerint az eljegyzést sem tervezik hivatalosan bejelenteni.

„Renée és Ant rendkívüli módon törekszik rá, hogy semmilyen részlet ne kerüljön nyilvánosságra. Nem lesz nagy bejelentés, ahogy az esküvői előkészületekről sem akarnak beszámolni. Minden részletet megtartanak maguknak” – kotyogta ki egy ismerős a lapnak.

(Borítókép: Renée Zellweger. Fotó: Getty Images)