Sok mai sztár sokkal kevésbé csillogó munkát végzett jóval kevesebb fizetésért, mielőtt befutott volna.

Nehéz elképzelni a kedvenc hírességeinket hétköznapi munkát végezni, pedig sokan rendelkeztek átlagos munkával azelőtt, hogy a reflektorfénytől elérte volna őket. A pékségektől a gyorséttermekig ez a hat sztár mindenféle szerepben dolgozott, ami egészen más képességeket igényelt, mint jelenlegi munkájuk. Ha legközelebb valamelyik szupersztárt nézed a filmvásznon, ne feledd, hogy nem mindig kerestek többet a minimálbérnél.

Harry Styles

Mielőtt az X Factorban híressé vált, Harry Styles részmunkaidőben egy pékségben dolgozott az angliai Cheshire-ben. Ma Styles egy vérbeli színész és zenész, aki legutóbb Olivia Wilde Don't Worry Darling című filmjében játszott, miközben számos koncertet adott a nyáron szerte a világban.

Brad Pitt

Brad Pitt látszólag egyik napról a másikra vált híressé a Thelma és Louise-ban nyújtott alakításával, sőt sokan már nem is emlékezhetnek milyen volt nélküle Hollywood. A berobbanása előtt a színész az El Pollo Loco-ban dolgozott, ahol csirkejelmezt viselt, hogy becsalogassa a vendégeket.

Cardi B

Cardi B jelenleg rapperként ismert, de színészként is feltűnik egy-egy filmben. A sztár, akinek valódi neve Belcalis Marlenis Almánzar Cephus pénztáros volt egy New York-i amish piacon, később pedig sztriptízbárban dolgozott, mielőtt dalai a slágerlisták élére kerültek.

Channing Tatum

Channing Tatum nem váltott túl nagyot, de azért mégsem ugyanazt csinálja a filmvásznon, mint korábban. Jóval a Magic Mike előtt a színész sztriptíztáncosként dolgozott egy kizárólag férfiaknak szóló floridai show-ban.

Julia Roberts

Mielőtt mindenki szívét meghódította volna a filmvásznon Julia Roberts a Baskin-Robbins-ban dolgozott, és fagylaltot kanalazott a vásárlóknak.

Margot Robbie

Margot Robbie a Wall Street farkasa című filmben nyújtott szerepe után hamar világhírű lett, de jóval azelőtt, hogy Oscar-jelölt lett volna, a Subway-nél töltötte munkaidejét és szendvicseket készített.

(Men’s Health)

(Borítókép: Brad Pitt. Fotó: Getty Images)