Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Chris Hemsworth felköszöntötte magyar származású kedvesét, Elsa Pataky-t. A sztárpár gyermekei is jelen voltak a születésnapi ünneplésen. A színész nagyon családcentrikus, egy interjúban nemrég elárulta, hogy minden reggel párjával és három gyermekével reggelizik.
  • Szoboszlai Dominik bemutatkozott a Liverpoolban. Első mérkőzését párja, Gécsek Fanni a tévén keresztül nézte, amit meg is osztott a közösségi oldalán. A nyári felkészülési mérkőzésén 4-2-re nyert a Karlsruhe vendégeként a Liverpool.
  • Csobot Adél és Istenes Bence bejelentkezett, hogy megmutassanak egy részletet házuk felújításából. „Amikor ezt az állapotot forgattuk a házról, azt hittük, hogy már nyakig benne vagyunk és milyen hihetetlen, hogy már ott tartunk. Most már tudom, hogy akkor szinte sehol sem tartottunk még és hogy az egész folyamathoz képest, igencsak az elején jártunk” – írta az énekesnő.
  • Schobert Norbi a Puskás Arénában járt. Az üzletembert felesége, Rubint Réka vitte el az arénába születésnapja alkalmából, hogy meghallgassák a Guns N’ Roses-t. „Az én kis Feleségem szülinapi ajándékát végre átvehettem. 3 hónapot vártam a Guns N’ Roses koncertre” – írta Schobert Norbi.
  • Harry Styles bejelentette új számának videóklipjét az Instagramon. A zenész betekintést engedett a kulisszák mögé és Daylight című szám klipjének forgatásáról osztott meg képeket.
  • Marics Peti a Burger Kingben dolgozott tegnap. A zenész Instagram-történetében osztott meg egy videót, ahogy két fagyit próbál kiadni a vásárlóknak, inkább kevesebb, mint több szerencsével, ugyanis leborította az egyik fagylaltot.
  • Tilla Attila is a Guns N’ Roses koncerten járt, ő azonban nem egy ülőhelyet választott, hanem bent állt a „dühöngőben”. A műsorvezető hatalmasat bulizott a tömeggel.
  • Megan Fox ismét felrobbantotta az internetet. Ezúttal teljesen meztelenül fotózkodott, csak egy lyukacsos fekete leplet vett fel, ami nem takart el sokat alakjából.

(Borítókép: Megan Fox. Fotó: Getty Images)