Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Király Viktor

Egyedül mehetett nyaralni Király Viktor, ebből sokan arra következtetnek, hogy végleg menthetetlenné vált a házassága. Az énekes és neje, Virág Anita 2020-ban kötötte össze hivatalosan az életét, kapcsolatuk gyümölcséből egy gyermekük született, Kolen. A család tündérmesébe illő életet élt, ám az utóbbi hónapokban azonban szárnyra kapott a pletyka, hogy válságba került a házasságuk.

„Sajnos azt be kell vallanom, hogy egy ideje már ténylegesen egy hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel. De jelen pillanatban a legfontosabb nekünk a gyerekünk nyugalma és boldogsága!” – tisztázta a pletykákat korábban Király Viktor a TV2 kameráinak.

Bár sokan reménykedtek benne, hogy a pár újra egymásra talál, egyre több jel arra utal, hogy az énekes és felesége nem tudta megmenteni a házasságát. Úgy tudni, Király Viktor a felesége nélkül ment nyaralni is, miután Virág Anita szintén egyedül vitte el a kisfiukat első repülőútjára. Ezek után nem meglepő az sem, hogy az énekes az édesapja születésnapjára is egyedül vitte el gyermekét. 

Shakira

Shakira és exférje, Gerard Piqué világ- és Európa-bajnok spanyol–katalán labdarúgó házaságga 11 év után futott zátonyra, miután az énekesnő a hűtője tartalmából bizonyosodott meg arról, hogy a focista megcsalja őt. Shakira eleinte a dalain keresztül próbálta meg feldolgozni  a történteket, ekkor az Elle magazinnak adott interjújában a következőképpen nyilatkozott:

„Nehéz, mert mindez a nyilvánosság előtt zajlik, nem olyan, mint egy átlagos válás. Ez talán életem legsötétebb időszaka, amelybe a zene hoz újra fényt.”

Bár Shakirát megviselte a válás, úgy tűnik, mostanra sokkal jobban érzi magát, sőt mi több, az utóbbi időben több férfival is hírbe hozták a 46 éves kolumbiai énekesnőt. Többször is feltűnt Lewis Hamilton, F1-es pilóta mellett, nem sokkal később pedig egy újabb, méghozzá nála 13 évvel fiatalabb férfi oldalán kapták lencsevégre. Mint kiderült, Shakira az egész szerda estéjét a londoni Novikov étteremben töltötte Jimmy Butler NBA-sztárral. 

Hogy pontosan mi a helyzet jelenleg az énekesnő szerelmi életével, azt egyelőre nem tudni, az viszont bizonyos, hogy a sok drámázás után Shakira végre kiélvezi, hogy pasik ezrei vannak odáig érte.

Palvin Barbara

Palvin Barbi Merő Pétert kérte fel menyecske ruhájának megtervezéséhez az esküvőjére Dylan Sprouse-zal. A divattervező a csütörtök reggeli Mokkában elárulta a nézőknek, hogy milyen volt együtt dolgozni a modellel és mik voltak a kívánságai a nagy nap előtt.

Merő Péter kifejtette, hogy Palvin magyar hagyományok szerint tartotta az esküvőjét, így éjfélkor menyecske ruhát öltött magára, amelyet ő maga tervezhetett a modell számára. Mint kiderült, a divattervező korábban is dolgozott már együtt a magyar szépséggel. Merőnek ezúttal csupán pár hét állt a rendelkezésére, hogy elkészítse a tökéletes ruhát, a folyamatban pedig végig komoly szerepet vállalt maga Palvin Barbara is. 

„Ő tényleg ugyanúgy, mint egy másik menyasszony, meg akarta élni ezt a napot annyira, amennyire csak lehet. Amikor a ruhájának nekiláttunk, akkor végig mentünk mindenen, hiába szupermodell. Mi az a hossz, amit ő szeret, miért szereti azt a hosszt, milyen legyen a ruha, úgyhogy tetszett, hogy hiába volt rajta már többezer ruha bármilyen kifutón, ugyanúgy jött be, mintha bármilyen másik menyasszony lett volna” – árulta el a részleteket Merő Péter. Hozzátette: Palvin számára fontos volt a tradíció, szeretett volna egy pörgős szoknyát a menyecske tánchoz. A tervező elképzelését egy modernebb csomagolásba tette, így készült el az a fantasztikus ruha, amelyet végül a nagy napon viselt. A dressz színe is különleges volt, burgundi/bordó árnyalatot kapott.

(Borítókép: Palvin Barbara. Fotó: Getty Images)