Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Kamarás Iván

Egy friss, reprezentatív kutatás szerint a magyar felnőttek életében napi szinten jelen van a szorongás. A kiváltó ok legtöbb esetben a jövő miatti félelemérzet, ami még az egészséggel kapcsolatos aggályokat is megelőzi. Stressz nagyon sokféleképpen és módon érhet bennünket és abban az esetben, ha nem vagyunk képesek jó megoldó stratégiát alkalmazni, hogy elmúljon ez a belső feszültség, akkor az emberi psziché egy idő után kimerül. 

Vannak, akik bár megpróbálják feldolgozni az őket ért negatív hatásokat, sokan valamilyen káros szenvedélybe menekülnek. Egyesek az alkoholt választják vagy egyéb tudatmódosító szerhez nyúlnak, a stressz leküzdése érdekében pedig világszerte nagyjából egymilliárd ember gyújt cigarettára.

Az alkohol után a nikotin okozza az egyik legerősebb függőséget. 

Kamarás Iván is nikotinfüggőségben szenvedett, a színésznek a szülei is aktív dohányzók voltak. Leszokásának nehézségeiről nyíltan beszélt a TV2 kameráinak.

„Az adagcsökkentés az nem mindig járt sikerrel. Hol ezért, hol azért. Pszichikálisan az ember éppen jobban meg van viselve, vagy fáradtabb vagy éppen feszültebb. Akkor mindig van ok rá, hogy mégis rágyújtok és elszívok még egy, meg még egy, meg még egy cigarettát” – magyarázta a leszokás nehézségeit Kamarás, akinek nagy nehezen végül sikerült leszoknia.

Ábrahám Edit

Ábrahám Edit korábban súlyproblémákkal küzdött, ám nemrég nyolc kilótól sikerült megszabadulnia. Nagy átalakulása után fürdőruhában kapták lencsevégre, fogyókúrája titkos részleteit a TV2 Több mint testőr című műsorában fejtette ki. Mint azt elárulta: egy gyógynövény készítmény segítségével sikerült leadnia a felesleges kilókat, a kapszula áldásos hatásait elsőként színésztársán, Nádas Györgyön figyelte meg. Amikor összefutott a színésszel és feleségével, először azt gondolta, a nő mellett egy másik férfi áll, olyannyira látványos volt a változás. Ábrahám Edit ekkor döntötte el, hogy életmódváltásba kezd.

Edit egy budapesti cukrászdában, édességek fogyasztása közben fejtette ki, hogy diétája sikeres volt és a finomságokról sem kell lemondania, ugyanis a csodaszer gondoskodik arról, hogy ne szaladjanak fel rá a plusz kilók. 

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán élete tele van utazással és fényűzéssel, de van egy olyan oldala, amit csak kevesen ismerhettek eddig. A Nagy Ő szívén viseli a gyerekek sorsát és bármit megtesz, hogy mosolyt csalhasson az arcukra. Magyarország 37. leggazdagabb embere most Ferrari autóját kínálja fel a gyermekek számára egy csodás élményszerzés reményében.

„Én odaadom a gyerekeknek az autómat. Megbeszéltem három profi sofőrrel, hogy ők felváltva hétfőtől vasárnapig minden nap reggeltől estig mennek, meglátogatnak nyolc nagyvárost és Budapesten meg egész nyáron viszik a gyerekeket, akik fotózkodhatnak is. Legyen nekik egy Ferrari élmény” – árulta el a Mokkában az ötletét a milliárdos. 

A leendő Nagy Ő fel is matricáztatta a járművét, amelyre a „Minden gyerek Ferrari-ja” feliratot tették rá. Jákob Zoltán reméli, hogy örömöt szerezhet minden lurkó számára, aki kipróbálja az autót. A kezdeményezés nyár végéig tart, amelyről bővebben a Jákob Alapítvány Facebook, Instagram vagy weboldalán lehet bővebben olvasni.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)