Hírösszefoglalónkban még: Fazekas Vivien kapcsolata új szintre lépett.

Fazekas Vivien

Fazekas Vivien nehéz időszakon van túl, ugyanis korábbi férjével, Molnár Gusztávval viharosan ért véget a kapcsolatuk, miután a színészen eluralkodott az alkoholfüggősége. Most viszont már boldog párkapcsolatban él a Nyerő Páros versenyzője.

Új partnere egy régi barátja, akivel sok év ismeretség után, tavaly szeptemberben estek szerelembe. Az anyuka úgy érzi, az elmúlt időszak számtalan nehézsége után megérdemelte, hogy rátaláljon a boldogság.

A Blikk számolt be arról, hogy a kapcsolatuk köz egy év után most szintet lépett, ugyanis összebútoroztak. Ezt Fazekas Vivien hatalmas mosollyal az arcán jelentette be.

„Bizony-bizony…. Ez a mi boldog, közös otthonunk” – olvasható a posztban.

Pokrivtsák Mónika

Pokrivtsák Mónika nemcsak tagja volt az RTL-csapatnak, hanem egyenesen vele kezdődött a kereskedelmi tévécsatorna hazai pályafutása. Mint a Nők Lapja Cafénak elmesélte az utolsó pillanatban, teljesen váratlanul döntöttek úgy, hogy a Híradó helyett inkább a Meri vagy nem meri? című játékkal debütálnak, aminek ő volt a műsorvezetője.

Az első műsora után aztán láthattuk még a Mire gondolok?, a Joker, a Teleparti, a Találkozások és a Játékzóna című produkciókban is, majd 14 évvel ezelőtt úgy döntött felhagy a műsorvezetéssel.

Pokrivtsák Mónika férjével az Egyesül Államokba költözött és légiutas-kísérőnek állt. Az egykori műsorvezetőnek nemcsak az élete változott meg, de külsője is. Rengeteget fogyott és a súlyát azóta is tartja, a haját megnövesztette és világos árnyalatúra festette.

Nagyon nehéz felismerni az egykori tévést, de a hangja és a nevetése a régi: ezek miatt fordulhat elő, hogy amikor néhanapján Magyarországra látogat, az emberek felismerik és megszólítják. A legtöbben arról kérdezik, hogy láthatják-e újra a hazai tévécsatornákon, erre azonban igen kicsi az esély.

Vajna Tímea

Vajna Tímea élvezi a vakációt. A Blikk szúrta ki, hogy az üzletasszony egy hatalmas hajóról vetette magát a tengerbe. A felvételt a 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztotta meg, amiben a sikítása is hallatszik.

Az üzletasszony egy összefoglaló videót is posztolt ibizai nyaralásáról, ahová Palácsik Lilla és annak férje, Visváder Tamás is elkísérte.

(Borítókép: Vajna Tímea. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)