Különös üzenettel sokkolta egy zaklatója Járai Mátét a napokban. Egy nő azt állította, hogy ő a színész igazi édesanyja, csak elrabolták tőle kisbabaként. Járai nyilvánosan reagált az üzenetre.

Járai Mátét rendszerint bombázzák mindenféle üzenettel, ezek között akadnak pozitív és negatív kritikák is. A napokban azonban igencsak megdöbbentő sorokkal sokkolták a színészt, amikor azt állították róla, hogy kisbabaként elrabolták őt az igazi édesanyjától. A titokzatos nő állítja: ő hozta a világra az ismert médiaszereplőt.

„Szia Máté! A Máté nevet én adtam neked, amikor kisbaba voltál. Tőlem raboltak el, amikor kicsi voltál. Találkoztunk felnőttkorodban is, de sok év kellett nekem, hogy rájöjjek, te voltál az a kisbaba” – fogalmazott levelében a nő. Járai Máté a Borsnak nyilatkozott az üzenet kapcsán.

„Nyilván tisztában vagyok azzal, hogy nem mondott igazat a hölgy, hiszen nem fogadtak örökbe és anyukámra egyébként is nagyon hasonlítok. Ráadásul több hírességet is megkeresett ezzel az üzenettel. Ezért nem is válaszoltam neki, pedig általában igyekszem mindenkinek reagálni a megkeresésére. Az ilyen képtelen állításokra nem felelek, mert nincs értelme" – magyarázta a színész. Hozzátette: sokféle üzenetet kapott már a „szeretlektől” a halálos fenyegetésekig, ám mindegyiket a helyén kezeli.

El tudom fogadni, ha valakinek nem vagyok szimpatikus. Sokszor, amikor a végére járok egy ilyen ügynek, kiderül, hogy igazából nem is velem volt baja a feladónak. Szeretek ilyen téren tiszta vizet önteni a pohárba.

(Borítókép: Járai Máté. Fotó: RTL)