Ráncfelvarrás, hialuronsavas feltöltés, botox kezelés: ezek a leggyakoribb beavatkozások a sztárok körében, akik próbálják felvenni a harcot az öregedés ellen. Bár Amanda Seyfried még csak 37 éves, már most gondot fordít bőre szépségére és egészségére, hogy elejét vegye a ráncok kialakulásának. Mi több, a már említett kezeléseknél egy sokkal kímélőbb megoldást talált.

Mondják, hogy a botox kezelést sosem késő elkezdeni, sőt a legjobb, ha már fiatalon alávetjük magunkat annak érdekében, hogy megelőzzük a ráncok kialakulását. Más a természetes szépségre esküszik, akadnak azonban olyan módszerek, amelyek mondhatni az arany középutat szolgálják. Egy ilyen eljárásra bukkant rá Amanda Seyfried is, aki bár 37 esztendős, máig simán elhinnénk róla, hogy a húszas éveit tapossa. Na és hogy mi a titka?

Hogy Amanda Seyfried minek köszönheti kifogástalan porcelánbőrét, azt az utóbbi időben többen találgatták. Nem is csoda, hiszen ha megnézzük őt a Mamma Mia!-filmekben, vagy csak egy pillantást vetünk rá a 2020-as Mank, vagy a tavaly bemutatott A kibukott című alkotásban, minden szerepében fiatal csillagként ragyogott. A titkára végül egy, az Allure magazinnal készült interjú során kerek-perec rákérdeztek, az Emmy-díjas színésznő pedig készséggel válaszolt, egyebek mellett pedig azt is kifejtette, miért ódzkodik az invazív beavatkozásoktól.

„A botox-szal kapcsolatban, nem tudom miért, egyszerűen csak nagyon gyanakvó vagyok. A természetesebb dolgokat részesítem előnyben, így találtam rá egy sebészeti tapaszra, amelyet éjszakánként kell felhelyezni a bőrre. Ez egy háromszög alakú tapasz, amely ellazítja, ezáltal kisimítja a ráncokat. Még csak nem is ragad túlságosan a bőrhöz és nem kerül többe, mint 16 dollár (alig több mint 5 ezer forint – a szerk.)” – magyarázta Seyfried, akinek arcbőre már-már olyan feszes, mint annak idején a Bajos csajok című film forgatásán volt. A 2004-es mozi bemutatásakor a színésznő mindössze 19 éves volt.

(US Weekly)

(Borítókép: Amanda Seyfried. Fotó: Getty Images)