Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Iszak Eszti és Gelencsér Tímea a Hungaroringen járt a hétvégén. A műsorvezető elmondta, hogy nagyon boldog, hogy minden évben részese lehet a Száguldó Cirkusz forgatagának és különösen örül annak, hogy olyan jó társasága volt, mint a modell.
  • Jákob Zoli akkor sem aprózza el, ha jótékonykodásról van szó. Az üzletember bemutatta a „Minden Gyerek Ferrariját”, amit Budapesten két helyszínen vidéken, pedig 10 nagyvárosban próbálhatnak ki a gyerekek, ha jelentkeznek a jakobalapitvany.hu oldalon.
  • Kulcsár Edina bevallotta, hogy még nem meri felvállalni plusz kilóit. Hozzátette, hogy már jó úton marad, hogy elfogadja magát és egyre többször mer testhezálló ruhákat hordani. Hozzátette, hogy ennek ellenére azonban szeretne tenni azért, hogy jobban érezze magát a bőrében.
  • Anthony Hopkins bemutatta, hogy a kor nem számít. A 85 éves színész legújabb videójában továbbra is gyerekként viselkedik és egyétteremben játszik az evőpálcikákkal. A kommentelők hamar el is nevezték „Anthony Chopkinsnek” (az evőpálcika angol neve a ’chopsticks’ – a szerk.) a híres színészt.
  • Szabó Zsófi koktélozással töltötte a vasárnap estét. A gyönyörű műsorvezető egy rövid szoknyában posztolt képet, amiért odavoltak követői.
  • Till Attila „ősei földjén” járt. A műsorvezető Stuttgartból jelentkezett be és elmondta, hogy mivel sváb felmenőkkel rendelkezik, így kicsit otthon érzi magát a térségben.
  • Köllő Babett sejtelmes képekkel jelentkezett be. A több fotóból álló bejegyzésben láthatjuk, ahogy a Valmarból ismert Valkusz Milánnal járt egy forgatáson vagy fotózáson. A rajongók szerint vagy új Valmar klip készül vagy egy új televíziós műsor fotózásán járt a két sztár.
  • Selena Gomez elképesztő bulin ünnepelte meg 31. születésnapját. Az énekesnő egy átlátszó piros ruhában szórakozott, amit piros virágok díszítettek. A bulin többek között jelen volt Paris Hilton is.
  • Istenes Bence részleteket mutatott be az Istenest új részéből. A műsorból kiderül, hogy Lábas Viki a jófiúkat szereti. „Fluor Tomi nekem rosszfiú, sose állnék vele szóba” – mondta az énekesnő. A műsorban kiderült az is Cinthya Dictatort taszítja Dancsó Péter, de Marics Petiről már másképp gondolkodik.

(Borítókép: Lábas Viktória. Fotó: Németh Kata/Index)