A modell-színésznő már több mint egy éve együtt van milliárdos szerelmével.

Kárpáti Rebekára már több mint egy éve rátalált a szerelem, eddig azonban homály fedte a férfi kilétét. 

„A korábbi hozzáállásommal, kommunikációmmal ellentétben szeretném megőrizni csak és kizárólag magunknak. Nem akarok ezzel haknizni, nyilatkozni” – mesélte korábban arról, hogy ismét elrabolta valaki a szívét. 

Nemrég egy bennfentes azonban megtörte a csendet és felfedte a titokzatos férfi kilétét. A Blikk megtudta, hogy Lénárd András a Csíki Sör alapító-tulajdonosa rabolta el az egykori szépségkirálynő szívét.

 (Lénárd András – jobbra)

„Kétlaki életet folytatnak. Budapesten is van egy bázisuk, főként itt tartózkodnak, de Erdélybe is szinte minden hónapba ellátogatnak, hiszen Andrásnak kint él a családja, a gyermeke, illetve az üzleti érdekeltségei zöme is oda köti” – mondta a pár egyik ismerőse a Blikknek. Az informátor szerint a 17 év korkülönbség sem számít a párnak.

Lénárd András nevét többek között a Heineken sörgyárral folytatott csörtéje miatt ismerte meg az ország, sőt pereskedésével a nemzetközi sajtóba is bekerült. 2017-ben kiegyezett a nagy óriáscéggel, a márkavitában konszenzusra jutottak, a küzdelemről és a végkifejletről még a New York Times is beszámolt.

(Borítókép: Kárpáti Rebeka. Fotó: Németh Kata/Index)