Hírösszefoglalónkban még: Gryllus Dorka és Simon Kornél 11 éves fia színész szeretne lenni, Pataky Attila végrendelkezett, jégeső pusztította el Bódi Guszti családjának otthonát.

Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye már hosszú ideje mindent megtesz annak érdekében, hogy édesanya lehessen. Jelenleg is folyamatosan próbálkozik lombikprogram keretein belül azzal, hogy teherbe essen. A cél érdekében még hormoninjekciókat is bevállalt, amelynek egyetlen pozitív mellékhatása, hogy az eddig sem kicsi mellei még jobban még nagyobbak lettek. Erről maga Vajna posztolt az Instagram-oldalán. 

Gryllus Dorka és Simon Kornél

A házaspár 11 éves fia, Soma már most tudja, hogy szeretne szülei nyomdokaiba lépni. A két színész egyelőre óvakodik gyermekeiket a közösségi média felületeken mutatni, ám Soma már kifejezetten kéri mindezt, annyira vágyik a rivaldafényre. 

„Már kicsit meg van sértve, hogy őt miért nem posztoljuk, miért nem visszük fényképre. Színész akar lenni, már szerepelt filmekben is. Neki már saját karrierje van” – nyilatkozta Rónai Egon Húzós című podcastjében Gryllus Dorka. 

Pataky Attila

A legendás énekes 72 évesen elérkezettnek látta az idejét arra, hogy megírja végrendeletét. Noha jelenleg is jó egészségnek örvend az Edda énekese, az ingóságairól már nyilatkozott.

Írtam már végrendeletet, de csak az ingóságokról szól, hiszen örök életű fénylények vagyunk. 

– mondta Pataky, aki a halálról is teljes nyitottsággal beszélt.

„Életkapu, halálkapu – jövünk-megyünk. A dharma törvényei szerint mindenki ott van, ahol lennie kell, és kész. Haladok előre az úton. Ha holnap reggel kéne elmennem, sem érdekelne. Akkor megyek!” – nyilatkozta a Sorry! magazinnak. 

Bódi Guszti

Az énekes családjának házát sem kerülte el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére néhány napja lecsapó hatalmas vihar. Miután Bódinak számos családtagja él Nagyecseden, ezért első kézből értesült a vihar okozta károkról, amelyeket a Ripostnak részletezett. 

„Szétvert mindent! Az előtér, az autó, semmi nem maradt egyben. Telefonon érdeklődtünk a családtól, nagyon elkeseredtek, a húgom sírva mesélte el, mi történt. Az idősebbek azt mondják, soha életükben nem láttak még hasonló jégesőt Nagyecseden” – mondta Bódi, aki szerint halálos félelemről számoltak be a családtagjai is.

Olyan volt számukra, mint a pokol, féltek, mindenki ordított, sírt, a gyerekek a ijedtségtől vigasztalhatatlanok voltak. 

(Borítókép: Vajna Tímea. Fotó: Timur Emek/Getty)