Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Pataky Attila

Végrendeletét fogalmazza Pataky Attila, aki ennek okairól a TV2 Mokka adásában mesélt. Mint kiderült, a koronavírus-járvány miatt döntött úgy az énekes, hogy ügyvédhez fordul. Bár hisz abban, hogy az élet örök, a földi dolgokat szeretné rendbe tenni. Pataky az édesanyjával kapcsolatban is elmesélt egy szívszorító történetet arról, ahogyan az asszony előre elköszönt a fiától. Pataky szerint igaza volt, az édesanyjának ezt akkor meg kellett tennie, ezért cselekszik most ő is így.

Teljes testi és szellemi képességeim tudatában szeretném meglépni

– tárulkozott ki érzéseiről Iszak Eszternek és Pachmann Péternek a sztár, aki a végrendeletével a feleségének, családos fiainak és egy alapítványnak is kedvezne.

Barta Sylvia

Barta Sylvia Horvátországban nyaralt, ahol a mozgás sem maradhatott el. A lehengerlő formában lévő időjárás-jelentő napi három órát is rászánt az edzésre úgy, hogy mindeközben 37 fok volt árnyékban.

Hajnalban felkeltem, 10 óráig sportoltam, SUP-oztam, jógáztam, sétáltam, úsztam

– mesélte Barta, aki szíve szerint mindennap sportolna, ám erre nem mindig jut ideje a munka és a gyerekekkel közös programok miatt.

Ha közösen sportolunk, az a legjobb

– szögezte le az időjós, aki az egészséges táplálkozásra is kifejezetten ügyelt a nyaralás alatt. Délutánonként többnyire a családjával együtt pihent és csak esténként hagyták el a szállást.

Majka

Majka megtörte a csendet Curtis-szel való szétválásuk okairól a ZSHOWtime Youtube-csatornán. Az interjú elején kiderült, rettenetesen hiányolja Széki Attilát a színpadon és a magánéletében egyaránt. A duó sok mindenen ment keresztül az elmúlt időszakban, amiről most kemény vallomást tett a sztár.

Majoros Péter és Széki Attila közös karrierje virágzóan indult, megállíthatatlannak tűntek a rengeteg díj és közönségszeretet mellett. Onották magukból a jobbnál jobb slágereket, egészen addig, amíg Majka 2018-ban váratlanul bejelentette a színpadon, hogy Curtis nélkül folytatja a zenélést.

„Az életemben nincs szükségem arra, hogy Attilát bántsam. Elvitathatatlan a kettőnk közti szerelem 12 éven keresztül. Sok ember ugat, kívánom azt az öt évet, hogy mindent megteszel valakiért, hogy változzon, és nem változik” – magyarázta a rapper. Közte és Curtis között aztán elfajult a háború, ám Széki később elismerte, hogy valóban problémákkal küzd, majd elvonóba vonult. A gyógyulása nem tartott örökké, az újpesti rapper állítólag visszaesett, majd miután nem jelent meg a leszervezett koncerteken, Majka úgy döntött, végleg külön kell folytatniuk a karrierjüket.

Akkor aznap még SMS-eztünk, elmondtam neki, hogy engedjük el.

Majka hozzátette: nem tagadja, hogy mindig is ő tartotta össze a stábot, ám Curtis-nek nem lehetett oka panaszra. „Ha én kimondanám, hogy az Atika mennyit keresett nálam, hátast dobnál. Maga mondta el, hogy 100 milliót kokainozott el. Akkor az honnan volt..." – tette fel a költői kérdést a műsorban Majka, aki nem zárkózik el a régi barátjával közös kommunikációtól, mi több, arra is lát esélyt, hogy a jövőben újra egy színpadon álljanak.

Egy olyan dolog vette el tőlem, ami nem ő. És ez mindennél jobban fáj.

(Borítókép: Majka és Curtis a 2022-es VOLT Fesztiválon, Sopronban. Fotó: Karip Tímea/Index)