Danny Giggs kendőzetlenül beszélt fia sötétebb oldaláról, annak ellenére, hogy ejtette a bíróság a manchesteri legenda ellen szóló vádakat.

Ryan Giggs tavaly november elsején ittas állapotban bántalmazta barátnőjét, Kate Greville-t, aki emiatt feljelentette, a tárgyalások pedig azóta folytak. A bíróság a legutolsó tárgyalási napot július 31-re jelölte ki, amikor aztán Kate Greville elállt a per folytatásától, így Ryan Giggs szabadon elsétálhatott.

Az egykori focista apja, a 67 éves Danny Giggs is értesült arról, hogy fia megúszta a fellebbviteli tárgyalást, ennek ellenére nincs jó véleménye fiáról.

Nemes egyszerűséggel patkánynak nevezte fiát.

A biztonsági őrként dolgozó Danny Giggs, azért hívta így Ryant, mivel az az korábban a saját testvére, Rhodri Giggs feleségével, Natahsa Leverttel nyolc éven keresztül folytatott viszonyt.

Ryan mindezt akkor tette, amikor az ő felesége, Stacey Cooke éppen várandós volt”

– nyilatkozta a Daily Mail-nek Danny Giggs.

Emiatt nem is beszélek vele”

– tette hozzá.

Danny Giggs ráadásul azt is elárulta, hogy focista fia elhagyatott ingatlanokban bújt össze testvére feleségével, ugyanis Natasha Levert ingatlankereskedő volt, így számos üresen álló épületbe be tudott jutni.

(Daily Mail)

(Borítókép: Ryan Giggs. Fotó: Getty Images)