Hírösszefoglalónkban még: Jolly és Suzy négy évvel házasságuk vége után sem tudnak megegyezni, Győrfi Pál megmutatta idilli családját.

Jolly és Suzy

A Blikk számol be arról, hogy bár már négy éve nem alkot egy párt a magyar mulatós zene két meghatározó alakja, Jolly és Suzy, ennek ellenére még mindig nem tudtak megegyezni az anyagiakban.

A válást követően komoly Suzyék között, amelynek jelentős része a közösségi médiában zajlott. Még a zenészek családjai is beszálltak a vitába, mígnem végre úgy látszott, lecsillapodtak a kedélyek. Suzy és Jolly elváltak, s bár sikerült megegyezniük a kislányuk felügyeletéről is, a vagyonmegosztásról a mai napig nem állapodtak meg.

Közös házukat Jolly el akarta adni, hogy aztán elfelezhessék az árát, ám Suzy nem költözik ki onnan, jelenleg is ott él a kislányukkal.

Győrfi Pál

A Bors szúrta ki, hogy idilli családi pillanatról osztott meg fényképet Győrfi Pál. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője a nagycsaláddal együtt ünnepelte lánya, Alíz szülinapját.

Győrfi Pál sok elfoglaltsága mellett főállású apaként is igyekszik helytállni.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivő nagyobbik lánya most lett 12 éves, kisebbik lánya, Lilla pedig 9 éves múlt. Még előző házaságából született fia, Dani már 26 éves és a tévénézők számára sem ismeretlen, ugyanis a Dancing with the Stars című TV2-es showműsor egy korábbi évadában is szerepelt.

Sylvester Stallone

A Blikk számol be arról, hogy a színész és kedvese, Jennifer Flavin viharos időszakon van túl. A pár női tagja tavaly augusztusban benyújtotta a házasság felbontására irányuló kérelmet és azt állította, hogy Stallone szándékosan elherdálta a vagyonukat. A balhé tárgyát képezte még egy kutya is, ugyanis Sylvester Stallone ismét kutyát szeretett volna, de a felesége nem hagyta, hogy újra háziállata legyen.

A sztárpár aztán rendezte sorait és nem hagyta zátonyra futni a házasságukat. A veszekedés azonban nem múlt el nyomtalanul.

A Stallone bosszút állt, miután felesége benyújtotta a váláshoz szükséges jogi iratokat. A színész átvarratta a jobb karján lévő, feleségét ábrázoló tetoválását. A színész jobb kezén jelenleg szeretett kutyája, Butkus látható.

(Borítókép: Sylvester Stallone. Fotó: Getty Images)