Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Nagy Feró

Nagy Feró a TV2 Mokka adásában megmutatta, a pálinka nem hiába a magyar vidéki élet része: Hederman Stella riporter sem úszta meg a napindító felest. A belépő lehajtása után a körtefa elemzése sem maradhatott el, aminek terméséből 40-50 liter pálinkát fog készíteni Feró, aki a családjával 40 éve költözött a felvételen látható birtokukra. A kertben rengeteg olyan növényt és fát találni, amelyeket a sztár saját kezűleg ültetett és nevelgetett az évek során.

Itt minden az én kezem munkáját mutatja

– mutatott rá Nagy Feró. A birtokon medence, homokozó és veteményes is található, a paradicsom és a fügefa kimagaslik a termések közül. 

Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa édesanyja 84 éves lett, ennek apropóján a színművésznő különleges anya-lánya kapcsolatukról mesélt a TV2 élő adásában. Könnybe lábadt szemmel fejtette ki, hogy a főzési tehetségét és annak szeretetét is az édesanyjának köszönheti, aki mondhatni feláldozta az életét háziasszonyként.

„Szavakban nem lehet elmondani. Hárman vagyunk testvérek, az életét értünk áldozta fel, csak értünk élt. Folytatódott, amikor megszülettek az unokák. Tizenegy gyermeket nevelt fel...” – árulta el Nyertes. Hozzátette: édesanyja egy szomszéd asszonyról is gondoskodott, aki segítségre szorult.

Oszter Sándor

A túlvilágról üzent feleségének Oszter Sándor, ezt állítja a színészlegenda felesége. Donatella szerint a volt férje rendszeresen meglátogatja őt egy madár bőrében.

Oszter hamvainak egy részét a színész volt kedvenc helyén, a Börzsönyben temették el egy les alatt, ahol rendszeresen vadászott. Az özvegy elmesélte, hogy egy alkalommal, amikor kiment a néhai férje sírjához, beszélt is hozzá, majd bement a házba, mire egy madár ott ült a széken, ezután Oszter ágyára repült. Donatella állítja, ezelőtt sosem történt ilyesmi, ám azóta többször is megesett vele ugyanez, így biztos benne, hogy a madár a férje reinkarnációja. Mint fogalmazott: szeretett férje a síron túl is óvni szeretné őt, vigyáz rá. 

(Borítókép: Nagy Feró és Oszter Sándor. Fotó: Karip Tímea/Bödey János/Index)