Hírösszefoglaló: Horváth Gréta plasztikára szánta el magát, Tatár Csilla megdöbbent, kivel csalta meg a volt párja.

Hujber Ferenc

A magyar színész már évek óta külföldön él, Londonban. A hazai nyilvánosságban teljesen visszaszorította a szereplését. Angliai magyarok azonban adtak némi betekintést a színész londoni életébe, ugyanis a Redditen meséltek arról, hogyan viselkedik. 

„A tesóm Londonban él, napi szinten látja, a házuk alatt lévő kisboltban vásárol, a legtöbbször babakocsival.

Üvöltözik az utcán, vagy veszekszik az asszonnyal.

A tesóm nem ismerte meg, de aztán észrevette, hogy ő a mi Ferencünk” – írta egy kommentelő Redditen, míg mások szerint jobb állapotban van most, mint itthon volt.

„Amúgy a kisugárzása rendben volt. Mosolyog. Nem volt ittas, nem volt bedrogozva” – olvasható egy másik hozzászólásban, amelyet a Best magazin szúrt ki.

Horváth Gréta

Az influenszer az elmúlt másfél évben több mint 25 kilót fogyott, és noha elégedett az eredménnyel, a hirtelen és gyors fogyás miatt plasztikai beavatkozás mellett döntött. 

„Ezzel egy régi vágyam teljesül. A fiam még a hasamban volt, de már tudtam, hogy egyszer meg fogom csináltatni. Mert hiába kenegettem a hasam a terhességem alatt mindenféle csodakrémmel, a bőr hónapról hónapra repedt szét egyre jobban. Plusz a laza kötőszövet ’családi örökség’. (…) Anyukám azt mondta, ő már hozzászokott, de nekem 33 évesen nem kell. (…) Végre lefogytam, eltűnt még a narancsbőröm is, már csak tényleg a bőrfeleslegtől kell megszabadulnom” – mesélte a Best magazinnak Horváth Gréta. 

Tatár Csilla

Tatár Csilla az ATV-n futó Bochkor című műsorban vallotta be, hogy őt is csalták már meg. A a fő téma Shakira és Piqué szakítása volt, amelyre a műsorvezetőnő is reagált, személyes tapasztalatokat hozott fel.

„Tudom, hogy milyen az, amikor utólag derül ki. Az én helyzetem azért volt érdekes, mert én nem a kapcsolatomban, hanem utána tudtam meg, hogy engem megcsaltak. Átkeretezi utána az emlékeidet, a sok-sok együtt eltöltött évet” – vallott a múltjáról Tatár, aki hozzátette, hogy pszichológus segítségét kellett kérnie a megcsalás után. 

(Borítókép: Hujber Ferenc. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)