Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • David Beckham még nem öregedett ki teljesen. Az egykori focista saját futballcsapatának, az Inter Miami-nak pályáján mutatta meg, hogy még mindig ért a labdarúgáshoz.
  • Pap Dorka részt vett egy fotózáson, ahol eszméletlen dögös képeket készítettek róla. Az Exatlon sztárja felső nélkül, magassarkúban ült a kamera elé.
  • Winnie Harlow ma ünnepli születésnapját, míg párja hétfőn lett egy évvel idősebb. A sztárpár úgy döntött együtt ünnepelnek, így szerda este hatalmas bulit tartottak. A modell hozzáteszi, hogy két nap alatt szervezték le az eseményt, de így is remekül sikerült minden.
  • Bódi Sylvi bikinifelső nélkül feküdt le a homokba a tengerparton. A korábban készített fotót most osztotta meg a modell, mert „lélekben sokszor ott jár” a tengerparton még most is.
  • Lakatos Márk gondolt egy merészet és kopaszra borotválta fejét. A stylist elmondta, hogy sose volt még kopasz, így úgy érezte eljött a pillanat, mert szüksége van a változatosságra. „Amikor megláttam magamat a tükörben sokkot kaptam” – kommentálta tettét Lakatos Márk.
  • Eminem és Dr. Dre bemutatta legújabb „igazolását”. A két sztár örömmel jelentette be, hogy mostantól a Shady Records tagja lett EZ Mil, azaz Ezekiel Miller. A kiadó és a feltörekvő zenész első közös száma augusztus 11-én fog megjelenni.
  • Janicsák Veca bejelentette, hogy felvették a Szegedi Tudomány Egyetem államilag finanszírozott pszichológia szakára. Az énekesnő elárulta, hogy már régóta készült és tanult, de eddig nem merte elmondani követőinek, hogy mi a célja. „Számomra ez hatalmas dolog és nem csak a magas ponthatárok miatt, hanem azért is, mert ilyenkor bebizonyosodik, hogy bizonyos dolgoknak egy adott ponton jön el az ideje” – írta Janicsák Veca, majd megköszönte a támogatást a követőinek, családjának és barátainak.

(Borítókép: Janicsák Veca. Fotó: Papajcsik Péter/Index)