Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Gáspár Bea

Rengeteg energiája van Gáspár Beának, aki betöltötte 49. életévét, ám saját bevallása szerint lélekben legalább 70 évesnek érzi magát. A jeles alkalomból Istenes Laci is megajándékozta őt a kamerák előtt. Bea nem tagadta, élvezi, amikor ajándékokat kap, amikor kicsit róla szól minden. Hozzátette, mindig is az apró dolgok tették őt boldoggá, másra sem vágyik, mint barátai jókívánságaira és a családjával együtt töltött időre.

És hogy a mai nap ne kelljen főznöm...

– jelentette ki a TV2 Mokkában Gáspár Bea. Mint azt elárulta: a férje pontosan tudja, hogy mivel tegye őt boldoggá. A modern dolgok kevésbé okoznak örömöt Bea asszonynak, aki inkább olvasni, tévézni és sétálni szeret. Bár könnyű a kedvében járni, Győzővel pedig már 30 éve alkotnak egy párt, nem minden zökkenőmentes a kapcsolatukban. A nehézségek ellenére ugyanakkor nagyon jól megvannak együtt.

„Szeretünk együtt lenni. Felnőttek a gyerekeink, ezeket kimondani is nehéz. Támogatjuk egymást mindenben, az egészségünkre, és a kikapcsolódásra is figyelünk” – fogalmazott Gáspár Bea.

Szandi

Szandi és férje, Bogdán Csaba 31 éve, július 24-én csókolózott egymással először. Kapcsolatukról a Mokkában ismét őszintén meséltek. Mint azt a nézők megtudhatták, Csaba félt kezdeményezni, hiszen Szandi még csak 16 éves volt. Végül egy szalvétán kezdtek levelezni, a férfi meg akart szökni, de az énekesnő nagyon félt. Éppen turnén volt, majd a koncert után aludni készült, ám amint az édesanyja kiment a szobából, azonnal lemasírozott a nála 16 évvel idősebb Csabához, aki bulizni indult. Lassacskán egymásba szerettek, ám a nagy korkülönbség miatt Szandi családja nehezen fogadta el a férfit.

Ezért jöttem el 18 évesen otthonról. Szerettem volna legálisan együtt lenni a szerelmemmel

– mesélte Szandi, akinek az édesapja végül jó barátságot kötött Csabával. A pár azóta is minden idejét együtt tölti, nemcsak otthon, de a munkában is. Nemrég például új klipet forgattak. A magánéletükkel kapcsolatban elárulták: csak apró összezörrenéseik vannak, de azok is ritkán. Ugyanakkor ezek a nézeteltérések úgy vélik, szükségesek a kapcsolat működéséhez. 

Kern András

Kern András az elmúlt hetekben filmet forgatott, így most balatonszepezdi nyaralójában piheni ki a fáradalmait.

Nagyon szeretek semmittevéssel foglalkozni

– vallotta meg a színművész, aki bár a filmforgatás során rendkívül élvezte a közös munkát kollégáival, többek között Bodrogi Gyulával és Hámori Ildikóval, nem tagadja: imád lustálkodni, aludni, olvasni és enni, mindezt felváltva. Néha gyógytornázik és kajakozik is, de nem tartja magát nagy sportembernek.

Időnként fáj

– vallotta meg a 75 éves művész, akinek a filmezés mellett nagyon hiányzik a televíziózás, hiszen az hozta meg számára a népszerűséget. Unatkozni azonban így sincs ideje, hiszen a koncertek és a színház sem áll le, így temérdek mennyiségű munka várja Kern Andrást.

(Borítókép: Kern András. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)