Az amerikai színésznőt azzal vádolták meg, hogy „hiányzik belőle a nagylelkűség”.

Megan Fox az elmúlt napokban közzétett egy GoFoundMe linket, amin keresztül követői adakozhattak a színésznő barátjának, Brittney Boyce-nak, hogy ki tudja fizetni édesapja rák elleni kezelését. Összesen 60 ezer dollárt, azaz nagyjából 21 millió forintot próbált meg összegyűjteni Brittney Boyce, aki egyébként körmösként dolgozik és számos híresség, köztük Megan Fox is hozzá jár.

A link posztolása után számos kritikát kapott a Transformers sztárja, miszerint „hiányzik belőle a nagylelkűség”, mivel simán kifizethetné barátjának a hiányzó összeget.

Egyik követője ezt írta:

Megan Fox megosztott egy 30 ezer dolláros GoFundMe-t, ez tuti vicc. Mintha nem lenne olyan gazdag mint az állat és nem tudna segíteni barátjának azonnal!”

„A legmagasabb adomány mindössze 300 dollár volt, ha nekem lenne annyi pénzem, mint neki, akkor 100%-ban fedezném a barátja orvosi költségeit” – írta egy másik felhasználó.

Megan Fox végül megelégelte a kritikákat és reagált rá elég sajátos stílusban.

„Hé idióták! Van valamelyikőtöknek annyi érzelmi intelligenciája, hogy belegondoljon, talán Brit nem akarja, hogy a celeb ügyfelei nagy összegeket adományozzanak neki, mert ez olyan dinamikát teremt a munkakapcsolataiban, ami kényelmetlenül érinti őt?” – kezdte 24 óráig elérhető Instagram-történetét a sztár.

„Megkért, hogy tegyem közzé a 'GoFundMe'-t, hogy az emberek kis összegeket adományozhassanak, hogy segítsenek elérni a céljukat” – magyarázta Megan Fox, majd hozzátette, hogy sikerült elérni a kitűzött célt.

Szóval próbáljátok meg újra egy másik napon, más baromságokkal, ti pszichopaták!”

– zárta le írását Megan Fox.

(Borítókép: Megan Fox. Fotó: Getty Imgaes)