Gyűrűt húztak Talulah Riley színésznő, Elon Musk volt felesége ujjára. Az exfeleség a volt férje tulajdonában álló Twitteren jelentette be, hogy eljegyezte őt új párja, Thomas Brodie-Sangster.

Musk és Riley először 2010-ben házasodott össze, de 2012-ben beadták a válókeresetet. Másfél évre rá azonban ismét összejöttek, azonban ez a frigy is tiszavirág életűnek bizonyult: 2016-ban végleg elváltak. A Büszkeség és balítélet sztárja állítólag 16 millió dollárral, vagyis közel négy milliárd forinttal a zsebében távozott, a házassági szerződés alapján pedig pár ingatlan is járt a csomaghoz.

Most, nyolc évvel később Riley maga jelentette az örömhírt a közösségi oldalon, miszerint több év randizás után szorosabbra fonják kapcsolatukat színész párjával.

Örömmel osztjuk meg, hogy két év randizás után Thomas Brodie-Sangster és én jegyesek vagyunk

– tette közzé az eljegyzéséről szóló hírt Talulah Riley, ami mellé egy, a vőlegényével közös képet is csatolt.

Thomas Brodie-Sangster sokaknak a Trónok harca című sorozatból lehet ismerős. A színész Jojen Reedet játszotta két évadon keresztül, a karakter Bran Starkot támogatta az útján. Azóta sok idő eltelt, a most 33 éves színész pedig számos híres filmben kapott szerepet. Szerepelt többek között az Útvesztő-trilógiában és a Star Wars-ban is feltűnt egy rövid szerepben. 

Az ifjú jegyespár bejegyzésére Musk is reagált, szűkszavúan csak annyit írt: „Gratulálok”.

(Borítókép: Talulah Riley és Thomas Brodie-Sangster. Fotó: David M. Benett/Getty)