Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Harry herceg és Meghan Markle

Válságban lehet Harry herceg házassága. Már a brit királyi családot is felkereste herceg, választ azonban még nem kapott tőlük – legalábbis ezt pletykálják mostanában. Csorba Katalin protokollszakértő a hétfő reggeli Mokkában fejtette ki, hogy milyen események sorozata vezethetett Harry és Meghan Markle kapcsolatának megromlásához. 

„Bár ugyanazt a nyelvet beszéli Harry herceg és felesége, mégis alapvetően egy egészen más kultúrában gyökerezik az ő szocializációjuk, az, hogy milyen értékrendjük van. Ez talán egy picit várható is volt, hogy lesznek nehézségek. Nyilván nem egy harmadik országba költöztek, ahol egyikőjük kultúrája sem domináns, hanem az Amerikai Egyesült Államokba. Az mindig is nagy kérdőjel volt, hogy vajon Harry herceg megszokja-e azt a közeget, egyáltalán hogy fog neki tetszeni, hiszen nyilván, amikor elmúlik az első néhány hónap varázsa és beállnak a mindennapok – és tulajdonképpen ő abszolút kiszakadt a közegből, abból a megszokott rendből, ami ellen ágált, amikor benne volt –, de most talán, amikor lát egy másik világot, akkor igen más fénybe helyeződhetnek a korábbi dolgok” – magyarázta a szakember. 

Előfordulhat tehát, hogy Harry herceg valóban vissza szeretne menni a családjához, a hírek szerint azonban Károly király nem fogadja tárt karokkal „tékozló fiát”. Hogy a lépés milyen hatással lenne Meghan és Harry kapcsolatár, az a szakértő véleménye alapján kérdéses, egy ilyen fontos döntés ugyanis szét is választhatja a kétgyermekes családot. Egy válás esetén Meghan Markle hasonló támogatásra számíthat majd, mint András herceg korábbi felesége, Sarah Ferguson. 

Egy kis időjárás

Változékony időjárásra számíthatunk a napokban – tudtuk meg Brockhauser Barbara meteorológustól a hétfő reggeli Mokkában. Hogy miért kell egyszerre napszemüveg és esernyő is ezen a nyáron, az időjós arról is beszámolt a Balaton-parton sétálgatva. 

Brockhauser szerint az egész hetet változékony, szélsőséges időjárás fogja jellemezni. A következő napokban vissza sem fog térni a kánikula az ország térségébe, egyedül hazánk délkeleti területei képezhetnek kivételt. Ott a hét második felében melegebb időjárásra lehet majd számítani.

Mindennek az oka, hogy az északról érkező hideg levegő visszaszorította az Afrikából érkező forró légtömeget, amely egészen eddig felmelegítette a levegőt hazánkban. Ennek köszönhetően a sok éves átlaghoz képest négy-öt fokkal hidegebb lett a nyarunk július végére és az előrejelzések szerint augusztus első hetéig az átlag alatt is marad a hőmérséklet.

Feng Ya Ou

Újra belevetette magát a munkába Feng Ya Ou. Az énekes élete fenekestül felfordult, miután megszületett első gyermeke a Sztárban Sztár leszek! műsorában megismert Békefi Vikitől. A baba születése után nagyon sok időt töltöttek hármasban, most azonban az énekes újra mikrofont ragadott és az Első Emelet egyik örökzöld slágerét, a Csakazért is szerelem című dalt dolgozta fel. A rajongókat egy videóklippel lepte meg, amelyben egy igazi szívtipró szerepébe bújt. 

Korábban új videóklippel üzente meg Feng Ya Ou és Békefi Viki azt is, hogy megszületett kislányuk, Feng Mei Liza. A Várnak rám című duetthez a pár egy igazán bensőséges videóklipet készített, a dalszöveg pedig hamar könnyeket csal azok szemébe is, akik éppen nem várnak kisbabát. 

„Habár sejtettük, hogy a szülinapomkor már hárman ünnepelhetünk, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy éppen a 32. születésnapomra érkezik. Ez a legnagyobb ajándék, amit valaha kaphattam az élettől. Szerencsére minden rendben zajlott, Viki is jól van. Alig vártuk, hogy szétkürtölhessük a világnak, hogy mennyire boldogok és teljesek vagyunk!” – nyilatkozta akkor a büszke édesapa. 

(Borítókép: Feng Ya Ou és Békefi Viktória. Fotó: Kaszás Tamás/Index)