Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Jennifer Aniston felköszöntötte egyik legjobb barátját, Lisa Kudrowot. A Jóbarátok két sztárja már 30 éve ápol szoros barátságot. „Az egyik legtehetségesebb komikus/színész, akivel volt szerencsém együtt dolgozni” – áradozott barátnőjéről Jennifer Aniston.
  • Megyeri Csilla először posztolt a fesztiválon történt támadás óta, amiben bevallotta, hogy az azóta eltelt nyolc napban még nem tudott rendesen aludni. Az egykori műsorvezető bejegyzésében hosszan reagál a kommentekre, amelyek szerint „megérdemelte a verést”.
  • Neked melyik a kedvenc Brad Pitted? A színész egy különleges videóval jelentkezett be, amin végignézhetjük, hogyan változott meg 23 és 59 éves kora között. A bejegyzésben láthatjuk a színészt számtalan filmrészletben, díjátadón és interjú közben is.
  • Donald Trump golfozással töltötte a hétvégét. A volt amerikai elnök Bedminsterben járt, ahol a 9. lyuknál nézhetjük meg a 139 yardos, azaz közel 130 méteres ütését.
  • Jákob Zoli a Petőfi utcák népe elnevezésű kiállításon járt, ami egy „szubjektív fotós látlelet a magyar társadalomról”. az egyik leggazdagabb magyar azonban nem csak megnézte a kiállítást, de ő maga is szerepel az egyik kiállított képen, amivel meg is viccelt egy külföldi turistát.
  • Nem Majka a legnagyobb sztár gyerekei számára. A rapper arról posztolt, hogy hiába jár fesztiválról fesztiválra, fellépésről fellépésre, nem ő a kedvenc otthon. „Ha bárki is azt gondolná, hogy apa a sztár otthon az nagyon téved” – írta Majka a képek mellé, amiken gyerekei Azahriah-val és Desh-el fotózkodnak.
  • „Pörögnek az események, már nincs tető a fejünk felett... viszont van egy menő tetőteraszunk” – írta legfrissebb Instagram bejegyzésében Istenes Bence. A műsorvezető és párja, Csobot Adél rendszeresen beszámol a házuk felújításáról. A vlog sorozat új részéből kiderül milyen színűre festik majd otthonukat és az is, hogy mikorra lesz ismét tető az épületen.

(Borítókép: Csobot Adél és Istenes Bence. Fotó: Kaszás Tamás/Index)