Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Csepregi Éva

Csepregi Éva kedden a TV2 Mokkában arról beszélt, nagyon szeretné, ha fia és menye, Heatlie Dávid és Heatlie Dóra megajándékoznák őt egy unokával. 

„Nem szoktam ezzel molesztálni őket, de azért időnként rákérdezek, hogy állnak a dolgok. Tulajdonképpen kaptam egy ígéretet, hogy jövőre kézben tarthatom a kisunokámat, erre nagyon vágyom” – mondta az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy a fia és szerelme már pontosan tudják, hogy milyen nevet szeretnének adni leendő gyermeküknek. 

Azt szeretném, hogy mikorra megérkezik Merse – mert hogy Dóri már kitalálta, hogy Merse lesz –, nekem már több időm legyen. Tudnék nekik segíteni, tudnék egy kicsit babázni, tehát jobb lenne

– tette hozzá az énekesnő, akinek idén még rengeteg fellépése lesz, többek között életműkoncertre készül.

Egy kis horoszkóp...

Hullámok és viharok. Leginkább ezek fogják jellemezni az augusztusi horoszkópot egyes jegyek esetében. Hogy mit ígérnek a csillagok a nyár utolsó hónapjára, azt Baki Réka asztrológus fejtette ki bővebben a kedd reggeli Mokkában.

„Nagyon erős konfliktusokkal terhelt időszakban vagyunk. A Jupiter hatással van erre az időszakra a bikából, meg kell próbálnunk minél békésebben rendezni a konfliktusokat, hivatalos ügyekben is lehetnek és születhetnek fontos döntések, határozatok. A telehold az mindig valaminek a lezárása, befejezése, ciklusok betetőzése és olyan időszakban vagyunk, amikor a Plútó a holdcsomópont tengellyel kapcsolódik és életszakaszok záródnak most sokak életében” – fejtette ki Baki, aki szerint a legtöbb eseményre az oroszlánok, a vízöntők, a skorpiók és a bikák számíthatnak.

A jegyek helyzete kettős, azaz nehézségekkel, feladatokkal és egyéb megoldandó dolgokkal is találkozhatnak, ugyanakkor olyan fényszögek is jelen vannak, amelyek az álmok gyakorlati megvalósításában segítenek. Az augusztus tehát egy konfliktusrendező időszak lehet sokak számára, mely során az érintettek sínre tudnak tenni olyan dolgokat, amelyeket eddig nem sikerült nekik.

Bíró Ica

Bíró Ica 66 évesen is bátran mutatja meg magát bikiniben. A bomba formában lévő Metal Lady a megújulása titkát Hederman Stellának árulta el a kedd reggeli Mokkában.

Bíró Icát a sok dicsérő szó mellett az utóbbi időben többen is támadták azzal a kijelentéssel, hogy retusálja a közösségi médiában feltöltött fotóit. A híresség élő adásban vágott vissza mindazoknak, akik meggyanúsították őt, ugyanis a kamerák előtt bikiniben mutatta meg kisportolt alakját a nézőknek. Bíró Ica ezzel azt szerette volna bebizonyítani, hogy nem manipulálta azokat a tartalmakat, amelyeket kiposztolt magáról, bomba alakját ugyanis életmódváltással, odafigyeléssel és nyugalommal érte el. 

Én valódi vagyok, én erről vagyok híres, mindig is én voltam a melltartómodell, a bikinilány és egyebek

–zárta rövidre a témát a Fitnesz Lady. 

(Borítókép: Bíró Ica. Fotó: Kaszás Tamás/Index)