Hírösszefoglalónkban még: Szulák Andrea kiosztotta a magyar énekeseket, Jázmin Viktóriát bankkártyával lehet boldoggá tenni.

Lagzi Lajcsi

A hírek szerint a trombitás egészségi állapota egyre csak romlik a rácsok között. Mostanra  sokkal rosszabbul van, mint amikor bevonult, már a részlegét sem hagyhatja el kísérő nélkül. 

„Helyesek az értesüléseik, Galambos Lajos most már kizárólag kísérővel képes sétálni, egyedül el sem engedik. Kísérik a BV boltba, ahol vásárolhat, illetve az egészségügyi sétáin is mellette kell legyen valaki” – nyilatkozta a Ripostnak a mulatós énekes ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

Szulák Andrea

Az Animal Cannibals tagjai, Ricsipí és Qka MC a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeiként számoltak be róla, hogy a '90-es években születtek olyan szerzeményeik, amelyek a mai világban már biztosan nem jöhettek volna létre. 

A legjobb példa erre szerintük az 1995-ben kiadott Gyűlöllek, te hájpacni! című nóta, amellyel akaratlanul is sikerült megsérteniük Szulák Andreát. 

„Bementünk Szulák Andreához a Top TV-be. Egy zseniális műsorvezetői fordulattal úgy gondolta, úgy fog velünk beszélgetni, hogy a kezébe vette a lemezünket, végigmondta a dalok címeit, és kérte, mindegyikről mondjunk valamit” – kezdte Qka MC.

Amikor a műsorvezető elérkezett a Gyűlöllek, te hájpacni!-hoz, Ricsipí a címhez mindössze annyit fűzött hozzá: „igen”. Szulák ezt magára vette és dühbe gurult. 

„Magára vette, pedig én csak azt mondtam, igen, ez a címe. De azt hitte, hogy mi rá gondolunk, pedig soha nem írtunk Szulák Andiról számot. (...) Jött a reklámszünet, majd Andi azt mondta, hogy »Még egy ilyen, és a taknyodon csúszol hazafelé!« Magára vette, de félreértés volt” – zárták a történetet. 

Jázmin Viktória

Az RTL Celebrandi című műsorában egyre jobban megismerhetik a nézők Jázmin Viktóriát. A modellről korábban kiderült, hogy sokáig egy bántalmazó kapcsolatban élt, míg nemrég elárulta, hogy mivel lehet kiegyensúlyozottá tenni őt. 

„Szerinted mik azok az eszközök egy férfi kezében, amikkel téged kiegyensúlyozottá tehet?”

– tette fel a kérdést Jázmin randiján az egyik udvarló, mire Jázmin gondolkodás nélkül rávágta:

Egy bankkártya.

(Borítókép: Lagzi Lajcsi. Fotó: Velvet)