Hírösszefoglalónkban még: Mészáros Árpád Zsolték elhalasztják az esküvőjüket, Megyeri Csilla a nők elleni erőszak ellen fog küzdeni.

Mészáros Árpád Zsolt 

Mészáros Árpád Zsolt, az ismert magyar színész és párja, Kriszta már néhány éve eljegyezték egymást, de eddig még nem tartották meg esküvőjüket. Most a hot! magazinnak adott interjúban elárulták, hogy mi áll a házasságkötés halasztásának hátterében.

A páros az utóbbi időszakban inkább a családjukra és a gyerekeikre koncentrál, különösen a legkisebb gyermekükre, aki idén februárban született. Mészáros Árpád Zsolt úgy véli, a család és a közös idő töltése most fontosabb, mint a lagzi.

„Nem tudja senki, hogy mennyi időnk van hátra, ezért már a picit is sok helyre elvittük, most például Horvátországban nyaralunk vele. Az összes gyermekem itt volt, csak a két nagyobbat szólította el nem rég a munka, de nagyon élvezték az utazást" – nyilatkozta a színész.

Az esküvő eredetileg augusztusra volt tervezve, és a ruhák és gyűrűk is már készen állnak. Mindazonáltal, a pár úgy döntött, hogy egyenlőre elhalasztják a nagy napot.

"Valójában már úgy élünk, mint a házasok; Árpi sokszor hív a feleségének, és én is érzem, hogy már tényleg csak a papír lenne a különbség, ha összeházasodnánk" – mondta Kriszta.

Úgy volt, hogy augusztusban tartjuk meg a lagzit, megvannak már a ruhák és a gyűrűk is, mégis áttoltuk a jövőre, mert most inkább a kisbabánkra és a projektjeinkre fókuszáltunk."

A pár boldognak és elégedettnek érzi magát a jelenlegi életszervezésükkel, és kifejezte, hogy a házasság megkötése, bár fontos, most másodlagos a családi idő töltéséhez képest. Az esküvőt várhatóan a jövő évben tartják meg.

Megyeri Csilla

A Campus fesztiválon történt támadás óta Megyeri Csillát állandó félelem tartja rettegésben, de a tragikus esemény valami mást is kiváltott belőle. Az influenszer most a nők elleni erőszak visszaszorításáért küzdők között szeretne harcolni, remélve, hogy a saját tapasztalatai segíteni fognak másokat.

Csillát a debreceni Campus fesztiválon támadták és verték meg sokak szeme láttára. Az esemény óta a félelem úrrá lett az életében, amit egy barátnője egyszerű, mégis sokatmondó megjegyzése is kiemelt:

„Látod, Csilla...? Ezt tette veled az erőszak. Te, akinek lételeme volt a nagy társaság, a tömeg, a pláza, most inkább oda sem mész. Ez maga a zsigeri félelem."

Az influenszer úgy érzi, hogy a történteknek valamilyen céljuk kell, hogy legyen. Azt mondta a Blikknek:

Ha csak egy pofonnal kevesebb csattan egy nő arcán, már megérte az a fizikai fájdalom, amit át kellett élnem, mert ezt az élményt nem véletlenül kaptam a sorstól, ez nem kérdés."

A kritikák ellenére Megyeri Csilla rengeteg támogató üzenetet kapott, amelyekért nagyon hálás. Hangsúlyozta a nők egymás közti támogatásának fontosságát és az egymás közötti ártó szándék elleni harcot, és kijelentette, hogy kész harcolni az erőszakot elszenvedő nők jogaiért.

Legjobban kereső hazai sztárok

A Forbes nemrég elkészítette a legértékesebb magyar celebek listáját, akik nemcsak a kamerák előtt, hanem az üzleti életben is sikeresek, és különböző vállalkozásaik révén jelentős bevételekre tesznek szert. A listán vannak új nevek és változások is, például Schobert Norbert kiesése a top 40-ből, és Majka ismételt első helyezése.

Majka

A híres rapper és üzletember, Majka, a Dyma MM Kft. révén 384 millió forintot termelt tavaly. A profit ebből 78 millió forint volt, és a zenélésből is szép összeget keres, akár 2 millió forint profitot egy-egy fellépésből.

Sebestyén Balázs

A rádióműsorvezető, Sebestyén Balázs vállalata, a Phova Kft. átlépte a félmilliárd forintos határt. A cég bevétele 503 millió forint volt, amiből 176 millió forint a profit.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi, a híres énekesnő vállalkozása, a Plagiguel Művészeti Szolgáltató Kft. 170 millió forintos árbevételre tett szert 2022-ben, az adózott eredménye pedig 48 millió forint volt.

Ördög Nóra

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál cégével, a Voiceforce Kft.-vel, 246 milliós árbevételt produkáltak 2022-ben. Nóra szépségipari márkája, a Nora Beauty, 94 millió forintos árbevétellel zárt, az adózott eredménye pedig 18 millió forint volt.

Kasza Tibi

Kasza Tibi cégénél, a Manker Beauty-nél 4,68 milliárd forint volt az árbevétel, és a profitja tavaly 1,3 milliárd forint volt, amely a cégben maradt.

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)