Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Varga Viktor

Hatszáz méter magasból, ejtőernyő nélkül ugrott ki egy helikopterből Varga Viktor, testét csupán egy bungee jumping kötél rögzítette a géphez. Az énekes felkészült arra az eshetőségre is, hogy nem éli túl a nem mindennapi mutatványt. 

Varga Viktor az ugrás előtti pillanatokban arról mesélt egy Instagram-videóban, hogy a zuhanás előtti napot már úgy töltötte, mintha nem lenne holnap. Elmondása szerint „a világ legcsodálatosabb dolgait művelte”. Később bevallotta, hogy félt az ugrástól, ugyanis egy volt főnöke pont egy bungee jumping balesetben bénult le deréktól lefelé.

Az ugrásról készült felvételeket bárki megtekintheti az énekes közösségi oldalain is.

Varga Viktor a karrierjében sem tétlenkedik, a Koccintós után Heincz Gábor „Bigával” és DR BRS-sel újra együtt énekel. A Boom Shot! című slágerükkel augusztus 2-án debütáltak. E témában érkezett a szerda reggeli Mokka stúdióba Biga és DR BRS. 

Marsi Anikó

Szinte teljesen elkészült Marsi Anikó és férje balatonfűzfői házának beltere, a Tények híradósa büszkén mutatta meg a kameráknak kicsinosított nyaralóját. Marsi igazi szenvedély projektjének nevezte a felújítási munkálatokat a ház körül, ahol rengeteg átalakítás az újrahasznosítás jegyében készült. 

„Én ezt nagyon szeretem és én magam vagyok Mekk Elekné, így aztán ebből következik, hogy Gábor Mekk Elek... Én azt szoktam magamnak mondani, hogy a Gábor az, aki megvalósítja az én álmaimat. Én ezt nagyon régóta szeretném csinálni. Ő se értett hozzá, de van hozzá affinitása” – mondta a felújításról a Mokka stábjának a híradós, miközben azt sem tagadta, hogy még bőven van mit tenni a ház körül, de nagyon élvezik a közös munkát. 

Szabó András Csuti

Nemcsak egyedülálló gasztronómiai élmények várják az érdeklődőket, hanem sztárfellépők is felrobbantják a színpadot a Street Food Fesztiválon, Cegléden. Ide utazik le három napra Csuti is – derült ki a szerda reggeli Mokka adásából. 

A Sztárok a reptéren második évadának felvételei után máris bőröndöt ragad az üzletember, hogy fejest ugorjon egy felejthetetlen kalandba és egyben kulturális élménybe. Lesz minden, ami szem-szájnak ingere: sertésből, marhából, szárnyasokból készült ételkülönlegességek, megannyi sör- illetve borféle és remek koncertek 2023. augusztus 10-13. között. Természetesen a vegetáriánusok és a vegánok is találnak majd kedvükre való falatokat a Cegléden rendezett eseményen, illetve azoknak sem kell búslakodniuk, akik inkább az édesebb falatokat kedvelik, ugyanis abból is lesz bőven a szervezők szerint.

A rendezvény 2016-ban indult, idén közel 20 ezer látogatóra számítanak. 

(Borítókép: Szabó András Csuti. Fotó: Németh Kata/Index)