Isla Fisher és párja, Sacha Baron Cohen Görögországba utazott vakációzni. A szerelmesek több mint 20 éve találkoztak először.

A szeretett ausztrál színésznő, Isla Fisher, akit sokan az Egy boltkóros naplója című filmből ismerhetnek, és híres brit komikus férje, Sacha Baron Cohen a forró nyári napokat Görögországban tölti. A pár, amelynek tagjai több mint egy évtizede mondták ki egymásnak a boldogító igent, a közösségi médiába feltöltött fotók alapján igencsak élvezi a kiruccanást.

Fisher és Cohen 2001-ben, egy buliban találkozott egymással először. A férfi elmondása szerint szerelem volt első látásra. 2010 március 15-én hivatalosan is összekötötték az életüket Párizsban. Azóta nem csak házasok, de szülők is lettek. Három gyermekük született: két lány, Olivia és Elula, és egy fiú, Montgomery.

Romantikus pillanatok a tengerparton

A pár legutóbbi Instagram-posztja igazán romantikus képet fest a kapcsolatukról. A több mint tíz éve tartó házasságuk a virágkorát éli, és úgy tűnik, a görögországi vakáció csak tovább erősíti ezt a köteléket. Az általuk megosztott képek és pillanatok arról árulkodnak, hogy nagyon is élvezik egymás társaságát, a tengerparti kikapcsolódást, a naplementéket, és persze a görög kultúra és gasztronómia nyújtotta örömöket.

(People)

(Borítókép: Isla Fisher. Fotó: Getty Images)