Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Dévényi Tibor

Kórházba került Dévényi Tibor. A hazai zeneipar egyik meghatározó alakjának lábujj műtétje volt, azóta sántikálva tud csak menni. A munkát ennek ellenére nem hagyta abba, ezerrel koncertezik tovább, a színpadra azonban bicegve, bottal megy fel a zenész. Nyáron több fesztiválon is fellép a 77 éves lemezlovas, aki állapota ellenére igyekszik aktív maradni és fiatalosan élni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy két éve megnősült, ugyanis úgy döntött, hogy hosszú idő után papíron is összekötné szerelmével az életét. 

Az esküvő és a sok koncert után sem pihenne le Tibi bácsi, ugyanis tisztában van vele, hogy múlik felette az idő, így unokát szeretne. Nem tagadja, szekálja is a fiait a mielőbbi családalapítás érdekében. 

Bár most jól szolgál az egészségem, ahogy Márai Sándor mondta: Várom a behívót. Nem sürgetem, de nem is halogatom

– mondta korábban a Borsnak.

Selena Gomez

Kiborult Selena Gomez viselkedésén a híresség egykori barátnője, Francia Raisa. A színésznő 2017-ben az egykori Disney-sztárnak adományozta az egyik veséjét, amikor Gomeznek életmentő szervtranszplantációra volt szüksége. A műtét után nem sokkal az énekesnő egy olyan fotót posztolt, amelyen láthatóan alkoholt fogyasztott, ekkor háborodott fel először a barátnője. Közölte az énekesnővel, hogy nem azért adományozta neki a szervét, hogy aztán elmenjen inni. 

A két barátnő kapcsolatát tovább rontotta az a tény is, hogy Selena Gomez valamivel a transzplantáció után azt nyilatkozta, hogy az egyetlen ember, aki igazán közel áll hozzá Hollywoodban, az Taylor Swift. 

Sokan a mai napig azt pletykálják, hogy Raisát valószínűleg kényszerítették a donorságra, ám ezt a színésznő nemrég egy podcast-műsorban cáfolta. Kifejtette, hogy bár ő is hallja ezeket a pletykákat, az igazság az, hogy amikor tudomást szerzett az alkalmasságáról, akkor ezt a lépést tartotta szívből helyesnek. 

Mohamed Fatima

Negyvenkét évesen vállalna gyermeket Mohamed Fatima. Az elmúlt időszakban nagyot fordult az aranytorkú énekesnővel a világ, sugárzik a boldogságtól, hiszen stabil párkapcsolatban él és a zenei karrierje is felfelé ível, amióta saját kezébe vette az irányítást. 

Mohamed Fatima nemrégiben ünnepelte a második házassági évfordulóját férjével, Gáborral, akivel a pandémia idején ismerkedett meg. A szerelmesekben a családalapítás gondolata is felmerült, az énekesnő pedig bízik abban, hogy természetes úton még idén megfoganhat a gyermekük, de az örökbefogadás gondolatát sem veti el. 

„Nagyon szeretem a gyerekeket, és hogy úgy mondjam, dolgozunk a „témán”, mert szeretnék babát. Már a 42. életévemhez közeledem, örülnénk, ha még ebben az évben össze is jönne. Bár eddig sem azért nem szültem, mert nem akartam, csupán nem volt meg hozzá a tökéletes társ. Úgy hiszem, mindennek rendelt ideje van. Ha mégsem adatik meg nekünk, akkor azt sem vetem el, hogy örökbe fogadunk egy gyermeket, ezt is a sorsra bízom” – osztotta meg gondolatait a Riposttal az énekesnő. Hozzátette: bármit is tartogat számára a jövő, a zenélést nem szeretné abbahagyni. Ha gyermeke születik, a pici mellett is szeretne koncertezni. 

(Borítókép: Mohamed Fatima. Fotó: TV2)