Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Palácsik Lilla

Ötödik házassági évfordulóját ünnepli Palácsik Lillával Visváder Tamás. A pár rengeteget változott a megismerkedésük óta, hiszen három éve szülők lettek. Visváder szerint sokkal nyugodtabb lett az elmúlt években, az apaságot csodás élménynek írta le. A szülőség mellett a hit is összeköti a Visváder-Palácsik családot. Tamás nem titkolja, hogy a vallás kulcsfontonsságú szerepet játszik a mindennapjaikban.

„Én nekem alapjaiban véve a hit fontossága gyerekkorom óta létező dolog. Én általános iskolában is egyházi iskolába jártam és gimnáziumba is. Nem megyek minden hétvégén templomba, de sokszor megyünk, gyerekekkel is megyünk. Kemény menet gyerekekkel menni, mert az én kisfiam oda akar menni a pap bácsihoz. Ő beszélget, érdekli, kérdezi, hogy ott fent mi van, miért van az oda festve stb” – árulta el Visváder Tamás, aki azt is elmondta, hogy felesége a közelmúltban megkeresztelkedett.

Lilla például Ábel keresztelésekor felvette a katolikus hitet. Most már mi mind egy vallás alá tartozunk

– mondta Visváder, aki azt is büszkén vállalja, hogy minden reggel és este közösen imádkozik a gyermekeivel. 

Egy kis időjárás...

Közel harminc helyszínre riasztották a fővárosi tűzoltókat a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék miatt. 

„Pénteken reggel nyolc óráig közel harminc helyszínre riasztották a fővárosi tűzoltókat a hirtelen lezúdult, nagy mennyiségű csapadék miatt. A fővárosi tűzoltók a VIII. kerületi Ciprus utcában egy társasház mélygarázsából, illetve a XIX. kerületi Nádasdy utcából szivattyú segítségével távolították el a felgyülemlett vizet. A tűzoltók a X. kerületi Maglódi úton a derékig érő vízből két autót toltak ki. A fővárosi tűzoltók jelenleg is dolgoznak a károk elhárításán” – nyilatkozta Kiss Ádám, a Fővárosi Katasztrófavédelem szóvivő-helyettese. 

Németh Lajos a péntek reggeli Mokkában elárulta a heves esőzések okát is. A meterológus szerint a rendkívüli mennyiségű csapadékot két légtömeg összetalálkozása okozta. Hozzátette: csupán egyetlen éjszaka alatt egy havi csapadék mennyiség hullott le Budapestre és környékére a brutális esőzésben.

Radics Gigi

Augusztus első hetében bombaként robbant a hír Radics Gigi közösségi oldalán, miszerint külön válnak útjai gyermeke édesapjával. A pár négy közösen eltöltött év után hozta meg a nehéz döntést, abban azonban egyetértettek, hogy kislányuk nevelését a különválás után is együtt folytatják tovább.

„Úgy döntöttem, a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága, így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának, és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni” – fogalmazott az énekesnő a közösségi oldalán. 

(Borítókép: Radics Gigi. Fotó:  Czeglédi Zsolt/MTI )