Gina, Csuti exbarátnője, és Bódi Sylvi öccse, Attila, nemrég indultak el egy közös, családi nyaralásra Horvátországba. A friss pár boldogan élvezi a napfényes napokat és a tengerparti kikapcsolódást.

Bódi Sylvi öccse, Attila és Csuti exbarátnője, Gina, romantikus kapcsolatukat élvezik, és nemrégiben közös családi nyaralásra indultak Horvátországba – tudta meg a Blikk. Gina, aki néhány hónappal ezelőtt kezdett randevúzni Attilával, úgy tűnik, sikeresen túltette magát a múltján, és teljes erővel a jövőbe néz az új párja oldalán.

Bódi Sylvi öccse, Attila, aki korábban szintén modellként dolgozott, nagyban hasonlít híres nővérére, Szilvire. Gina és Attila szerelmét a nagyközönség először akkor fedezte fel, amikor Gina egy közös fotót osztott meg a 40. születésnapján. A pár azóta is láthatóan boldogan él.

Gina és Sylvi között remek a viszony, ennek köszönhetően együtt indultak el egy családi nyaralásra. A két barátnő a gyerekekkel együtt a gyönyörű Murter szigetén, Horvátországban tölti az idejét, ahonnan várhatóan még több lenyűgöző képet osztanak majd meg a közösségi médián keresztül.

(Borítókép: Csuti. Fotó: Kaszás Tamás/Index)