Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Győzike esküvőszervezőnek áll? Segít az énekesnő esküvőjén

Kunovics Katinka, az ismert énekesnő és kedvese újra egymás karjaiban kötöttek ki egy rövid szakítás után. Az énekesnő szerint a különválás fontos volt a kapcsolatukban, hogy ráébredjenek: egymás nélkül nem tudnak élni.

Az énekesnő beismerte: 

Egy szakítás kellett, hogy rájöjjünk, nem bírjuk egymás nélkül." 

Az énekesnő kedvese, aki jelenleg egy hajón dolgozik, ragaszkodott a lánykéréshez.

Szeretné biztosítani, hogy soha többé ne kelljen Katinkának elköltöznie. „Egy ilyen eseményre volt szükségünk, hogy rájöjjünk, együtt akarunk élni. Hivatalossá szeretnénk tenni” – nyilatkozta az énekesnő. 

Hozzátette, hogy a házasság gondolata korábban nem merült fel a fejében. Az esküvőre való készülődés már el is kezdődött. Katinka kislánya már nagyon izgatott az eseménnyel kapcsolatban, a népszerű valóságshow sztárja, Győzike pedig teljes lázban ég. 

Már ismert tény, hogy Győzike segíteni fog a menyasszonyi ruha kiválasztásában, de ahogy a múltban tapasztaltuk, szinte biztos, hogy az esküvőszervezés során is lesznek ötletei.

Cserháti Zsuzsa elveszett dalai kerültek elő

Cserháti Zsuzsa, a páratlan hangú énekesnő, még a túlvilágról is lenyűgözi rajongóit. Az énekesnő fia, Szirtes Krisztián is meglepetten fogadta a hírt, hogy édesanyja eddig ismeretlen dalai kerültek elő, amelyek közül néhányat most közkinccsé tettek.

Ez zenetörténet, a rajongók örülnek neki!"

– nyilatkozta Krisztián, amikor a 50 év után előkerült dalokról kérdezték. 

Ő is megosztotta egyik legszebb gyermekkori emlékét a nézőkkel, amikor édesanyja, Cserháti Zsuzsa énekelt neki lefekvés előtt. 

Az énekesnő zenésztársai elismerő szavakkal illették az eddig ismeretlen dalokat, majd azon dolgoztak, hogy ezek a dalok a rajongók legnagyobb örömére megjelenhessenek.

Az Elveszett felvételek című album, amely négy számot tartalmaz, Cserháti Zsuzsa 75. születésnapján jelent meg, húsz évvel az énekesnő halála után. Az album a közönségnek ajándékozott néhány eddig soha nem hallott darabot a csodálatos énekesnőtől.

A belvárosban lövöldözött a sztárban sztár győztese

Gubik Petra, a TV2 Sztárban Sztár győztese, váratlan oldaláról mutatkozott be a nézőknek. Megdöbbentő módon bánik a fegyverekkel, amit egy belvárosi lőtéren mutatott be. Elmondta, hogy gyakran szinkronizált harcos karaktereket, és szerette volna a valóságban is kipróbálni ezt a készséget a kamerák előtt. 

Arra is rávilágított, hogy nem utasítana vissza egy ilyen szerepet, ha lehetőséget kapna. Azt is megtudtuk, hogy Petra komolyan gondolkozott a Nemzetvédelmi Egyetemen való tanulásról, de végül a színház vonzotta magához.

Petra a nyár folyamán igyekszik feltöltődni, szervez saját koncerteket és folyamatosan dolgozik, de emellett időt szán pihenésre is. Bevallotta, hogy életében a boldogság a legfőbb célja, és arra vágyik, hogy látja a munkájába fektetett energia megtérülését.

A lőtéren Petráról kiderült, hogy remekül képes koncentrálni, még akkor is, amikor lövöldöz. Egy szakértő szerint olyan jó, hogy akár még versenyeken is megmérettethetné magát. Ki tudja, talán a jövőben új karrierlehetőség kínálkozik számára a lövészet területén?

(Borítókép: Gubik Petra. Fotó:  Papajcsik Péter/Index )