Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Köllő Babett Görögországból jelentkezett be. A gyönyörű tévés személyiség Rodosz szigetéről posztolt bikinis képet. „Gyerekkoromban a nyarak végeláthatatlanul hosszúak voltak. Reggeltől estig bicikliztünk, bújócskáztunk, fára másztunk, fociztunk, bandáztunk. Most meg úgy érzem, hogy rohan az idő. A nyár alig kezdődött el és lassan véget is ér” – írta Köllő Babett. A képhez kommentelt Rubint Réka is, aki elmondta, hogy járt már a Mitsis Alila hotelben, ahonnan Babett posztolt és őt is lenyűgözte a hely.
  • Snoop Dogg elérte a 10 millió követőt Spotify-on. Az 51 éves rapper 1992 óta szállítja a dalokat. Első albuma a Dr. Dre-vel közösen készített The Chronic volt, azóta pedig rengeteg számot készített már Cordozar Calvin Broadus Jr., akit a legtöbben csak Snoop Dogg-ként ismernek.
  • Greta Gerwig augusztus 4-én lett negyvenéves. A kerek születésnapról nem feledkezett meg Ryan Gosling sem. A Ken-t játszó színész flashmobot szervezett a rendezőnek, amiben több Ken és Barbie az I’m just Ken című számra énekel és táncol. „Ahogy azt csak a Kenek tudják… Néha az egyetlen módja annak, hogy kifejezd az érzéseidet, az ének és a tánc! Ken Ryan küldte ezeket a különleges Barbie-kat és Keneket, hogy Greta születésnapját megtöltse az összes érzéssel” – olvasható a videó alatt.
  • Majka videóban köszönte meg azoknak, akik gondoltak rá születésnapja alkalmából. A rapper elmondta, hogy annyi köszöntést kapott, hogy nem tudott volna mindenkinek külön reagálni, így úgy látta jobbnak, ha egyben reagál mindenkinek.
  • Tóth Andi már most karácsonyi hangulatban van. Bár még 140 nap van hátra az ünnepig, az énekesnő 24 óráig elérhető Instagram-történetében megmutatta, hogy ő már most karácsonyi filmekkel hangolódik. A film választásával adózott egy picit a nagysikerű Barbie-nak is, ugyanis egy karácsonyi Barbie-filmet vett elő a hétvégén.
  • David Backhamet is elérte a vihar. Az egykori legendás labdarúgó útjában állt egy kidőlt fa, de pár segítővel sikerült megszüntetnie az útzárat.
  • „Én a tévében is ezt keresem, hogy hogyan tud a mai karakterem úgy működni, hogy azt én szeressem. A tévézéssel úgy vagyok, hogyha ezt meg tudom találni, akkor folytatni fogom, ha nem, akkor még kevesebb szerepet fog ez játszani az életemben, mint eddig” – mondta el Istenes Bence az IstenEst legújabb részében, ahol Járai Máté, Pumped Gabó és Kamarás Norbi a nőiességről, a féltékenységről és saját személyiségük változásáról is meséltek.

(Borítókép: Istenes Bence. Fotó: GettyImages)