Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Varga Márk, azaz G.w.M

Kulcsár Edina és G.w.M közös kislányuk, Amara mellett élik hétköznapjaikat, aki lassan három hónapos lesz. A rapper a Mokkában mesélt családi életükről: bár ő is igyekszik aktívan kivenni a részét a babagondozásból, Edina páratlanul gondos anya, aki szinte le sem teszi a kislányt.

Mindketten a korábbi kapcsolataikból született gyermekeikkel is harmonikus családi életet élnek, bár humorosan megjegyezte, hogy néha az Addams family-hoz hasonlítanak. G.w.M karrierjében is fontos időszak áll előtte: hamarosan az első élő zenekaros koncertjét adja, ami újabb mérföldkőnek ígérkezik az életében.

Hosszú Katinka

Megszületett Hosszú Katinka és férje, Layber-Gelencsér Kamília első közös gyermeke. Az úszónő örömét egy fotóval osztotta meg rajongóival közösségi oldalán, kifejezve, mennyire boldogok az új családtag érkezésével. A képaláírásban azt írta: 

Megszületett számunkra a világ csodája! Már most nagyon szeretünk Layber-Gelencsér Kamília.”

Az örömteli esemény kapcsán sokan felvetették a kérdést: Hogyan alakul majd a háromszoros olimpiai bajnok úszónő karrierje a gyermek érkezése után? Dr. Hevesi Kriszta pszichológus a kedd reggeli Mokkában mondta el gondolatainak erről a témáról. 

Úgy véli, Katinka számára az életkora és az anyaság kombinációjából adódóan nehéz lesz a sportba való visszatérés. Hozzátette azonban, hogy ha Hosszú Katinka döntése a karrierjének befejezése lenne, az ország hálával gondol vissza az eddigi kivételes eredményeire.

Ha viszont Kamília az úszó utánpótlását jelenti, az mindenképpen nagy öröm az úszósport és a rajongók számára.

Megyeri Csilla

A Campus Fesztiválon Megyeri Csillát brutálisan megtámadták. Az esetről szóló hírek gyorsan elterjedtek. A támadás után Csilla a Mokkában beszélt traumájáról, hogy erőt adjon más bántalmazottaknak. Sokan mégis őt hibáztatták a támadásért, ami depresszióba sodorta. 

Bár a látható sérülései gyógyultak, lelkileg még nem heverte ki teljesen a traumát. Barátai és szerelme mellett Borzi Vivien is támogatta és arra ösztönözte, hogy használja ismertségét, és a sérüléseiről készült fotóival segítse a bántalmazások elleni harcot.

(Borítókép: Megyeri Csilla. Fotó: Papajcsik Péter/Index)